Julio Iglesias intenta rebatre els rumors sobre el seu estat de salut

A través d'Instagram ha explicat que es diuen coses "absolutament incertes" sobre com es troba i ha revelat que explicarà la seva vida

2 min
Julio Iglesias a Peníscola, quan tenia 20 anys

BarcelonaL'estat físic de Julio Iglesias ha estat molt qüestionat els últims temps. Sobretot des que l'estiu passat el van fotografiar caminant per la platja recolzant-se en dues noies. Tant ha estat així, de fet, que ja es va veure obligat a aclarir que gairebé no sortia de casa perquè li feia "pànic el covid-19" i no perquè tingués mobilitat reduïda. Aquell argument no va funcionar, perquè les informacions van continuar aflorant als mitjans, i ara ha hagut de tornar a donar explicacions per intentar silenciar les publicacions que apunten a un possible mal estat de salut, cosa que ell sempre ha desmentit.

Julio Iglesias a la platja agafant-se a dues dones

Per intentar desempallegar-se d'aquesta música de fons, a més d'ordenar recentment als seus advocats que denunciïn tots els mitjans que assegurin que no està bé, el cantant ha publicat un extens missatge al seu perfil d'Instagram on dona més detalls dels habituals en ell, sempre molt discret en relació amb la seva vida privada. Sota una imatge d'ell quan tenia 20 anys al municipi de Peníscola, hi diu: "Els bastons que em servien per caminar, els tenia guardats rere la paret. Tenia 19 anys quan un dia qualsevol em vaig trobar en un hospital gairebé sense vida i amb molt poques esperances de poder-me recuperar. En aquesta foto estava a punt de fer 21 anys, en feia dos que seguia la recuperació, nedava 6 o 7 hores diàries fins que no podia més, i és aquí quan vaig començar a escriure cançons".

"En aquesta foto m'estava recuperant a poc a poc de l'accident. La meva ànima i el meu cap em van donar la força suficient per continuar vivint. Era un esportista natural i segurament això em va ajudar moltíssim en la meva recuperació. Mai vaig deixar d'aprendre, és més, crec que vaig aprendre a aprendre, i aprendre a aprendre ha sigut la cosa més important que m'ha passat en tot aquest llarg camí", afegeix l'artista, de 77 anys, que en aquella època, i basant-se en el seu accident, va escriure La vida sigue igual, una cançó amb què va guanyar el Festival de Benidorm.

"Per descomptat que em fa mal l'esquena, com sempre me n'ha fet, i per descomptat que tinc menys forces de les que tenia abans. És lògic, faré 78 anys i ni tan sols a un grandíssim esportista se li pot demanar que als 78 anys pugui fer esport de la mateixa manera que quan en tenia 20", aclareix. "Tinc una família esplèndida i una dona a qui estimo amb tota la meva ànima. De vegades sento que diuen i expliquen que estic malament, moltes coses absolutament incertes. Estic com he d'estar a l'edat que tinc i si he d'explicar la història de la meva vida, ningú l'explicarà millor que jo. Per cert, l'explicaré", revela l'artista. "Milions de gràcies als qui creuen en mi. La vida d'un mateix, ningú la coneix millor que un mateix".

stats