Gent 17/06/2021

Un jutge prohibeix a José Fernando, fill d'Ortega Cano, abandonar el centre psiquiàtric on el tracten

La decisió està motivada perquè el 2017 es va saltar l'ordre d'allunyament que té contra Michu, la mare de la seva filla

ARA
1 min
José Fernando Ortega

BarcelonaJosé Fernando Ortega Mohedano, fill de Rocío Jurado i Ortega Cano, haurà d'estar-se un any més al centre psiquiàtric en el qual rep tractament actualment per ordre d'un jutge, segons ha publicat la revista Semana. Després de quatre anys ingressat, i a tocar de la sortida, ja que estava previst que aquest mes de juny pogués tornar a fer vida al carrer amb la seva família, hauria rebut la resolució judicial segons la qual ha de continuar 12 mesos més com a pacient del centre San Juan de Dios de Ciempozuelos, a Madrid. La decisió del jutge té l'origen en el fet que el 2017 el jove es va saltar l'ordre d'allunyament que té respecte a Michu, la seva parella i mare de la seva filla.

Així, la resolució judicial impedirà que pugui bufar les espelmes del seu 29è aniversari amb la família, com havien previst. La revista també assegura que Ortega ha patit una nova restricció dins del centre, on li han impedit posar-se en contacte lliurement amb els seus familiars. Es tracta d'una mesura disciplinària derivada del seu comportament. Michu va acudir fa poc als jutjats a declarar per la vulneració de l'ordre d'allunyament d'Ortega. A més també ha desmentit que tinguessin previst casar-se quan ell sortís del centre, tal com va publicar ¡Hola! L'última vegada que es va poder veure públicament José Fernando Ortega va ser durant el bateig de la seva filla, María del Rocío Ortega Rodríguez, fruit de la seva relació amb Michu. En aquella ocasió sí que va obtenir l'autorització especial del centre on segueix tractament per les addiccions.

stats