Kanye West també vol la custòdia compartida dels seus fills amb Kim Kardashian

Segons 'Los Angeles Times', cap dels dos vol una manutenció de l'altre

1 min
Kanye West regala a Kim Kardashian  un holograma del seu pare mort

BarcelonaKanye West està d’acord amb Kim Kardashian West que haurien de tenir la custòdia compartida dels seus quatre fills i que cap d’ells dos necessita manutenció conjugal, segons els nous documents de divorci que van transcendir ahir. Els advocats de West van presentar la seva resposta divendres al Tribunal Superior de Los Angeles, on Kardashian havia sol·licitat a West set mesos abans el divorci.

La resposta de West, segons Los Angeles Times, és pràcticament idèntica a la petició original de Kardashian, que demanava la separació legal del seu marit perquè mantenien diferències irreconciliables. Ella va demanar compartir la custòdia dels seus fills: North, de 7 anys; Saint, 5; Chicago, 3, i Salm, que en farà 2 anys el mes que ve.

Igual que la sol·licitud de Kardashian, West demana que es cancel·li el dret del tribunal a atorgar manutenció conjugal a qualsevol de les persones. Segons la petició de Kardashian –del 19 de febrer–, tenien un acord prenupcial que s’ha complert i, per tant, cadascú ha mantingut com a exclusivament pròpies les seves propietats durant tot el temps de casats. El matrimoni, que ha durat sis anys i mig, ha sigut una de les unions de celebritats més seguides de les últimes dècades. Per al raper, va ser el seu primer matrimoni, i per a ella, el tercer.

stats