Gent 20/05/2022

Kate Middleton enlluerna a l'estrena de 'Top Gun' a Londres (agafada de la mà de Tom Cruise)

La duquessa de Cambridge s'emporta tot el protagonisme amb un cenyit vestit negre amb les espatlles descobertes

3 min
Kate Middleton amb Tom Cruise i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres

BarcelonaEls ducs de Cambridge van anar a Leicester Square ahir a la nit per unir-se a la premiere del nou lliurament de Top Gun: Maverick. Acompanyats per tots els protagonistes de la pel·lícula, la parella que formen el príncep Guillem i Kate Middleton va acaparar totes les mirades, especialment per l'encert estilístic d'ella, que va escollir un nocturn vestit negre de Roland Mouret que ho apostava tot a un escot recte blanc, les espatlles descobertes i la figura de la duquessa, ja que era completament cenyit. El príncep Guillem, que és pilot d'helicòpters de les forces de recerca i rescat de la RAF britànica, va fer una picada d'ullet a la pel·lícula apostant per uns slippers amb un avió brodat en tons platejats i verd fosc. "Tenim molt en comú. Tots dos estimem Anglaterra i tots dos som aviadors, a tots dos ens encanta volar", va dir el príncep sobre l'actor nord-americà, de 59 anys.

Tom Cruise, protagonista d'aquesta seqüela de Top Gun, va acompanyar els ducs en tot moment i, com es pot veure a les imatges de l'esdeveniment, va congeniar molt amb Middleton, a qui es va veure atenta i somrient al seu costat. Un dels moments més destacats de la vetllada va ser quan Cruise va donar la mà a la duquessa de Cambridge per ajudar-la a pujar les escales de Leicester Square, amb una gran presència de fans de la pel·lícula i de la reialesa per aplaudir-los i demanar-los fotos. "És meravellós unir-se a Tom Cruise, a l'elenc, a l'equip i als fans de Top Gun: Maverick per a l'estrena d'aquesta pel·lícula al Regne Unit", van dir els ducs de Cambridge sobre el film, que només un dia abans s'estrenava al Festival de Cinema de Canes, on l'actor va guanyar la Palma d'Or.

La relació entre Cruise i els ducs de Cambridge no va començar ahir. L'actor ja va convidar el net d'Elisabet II i a la seva dona a veure el film a l'abril, quan va saber que Guillem és fan de Top Gun i també pilota aeronaus. La parella va assistir a l'acte d'ahir acompanyada de la comtessa de Wessex i de les princeses Eugènia i Beatriu de York. Tom Cruise ja va coincidir el cap de setmana passat amb membres de la reialesa quan va acudir al Royal Windsor Horse Show, un esdeveniment emmarcat en el Jubileu de Platí d'Elisabet II. L'equip del llargmetratge, dirigit per Joseph Kosinski, va estar present en l'estrena londinenca. Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Greg Tarzan Davies, Glen Powell, Jay Ellis, Danny Ramírez i Lewis Pullman formen part, entre d'altres, del repartiment del film.

Kate Middleton i Tom Cruise a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres.
Kate Middleton amb Tom Cruise i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres
Kate Middleton i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres.
Kate Middleton amb Tom Cruise i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres
Kate Middleton, Tom Cruise i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres.
Kate Middleton, Tom Cruise i el príncep Guillem a l'estrena de 'Top Gun: Maverick' a Londres.
stats