Gent 02/06/2021

Kate Winslet va exigir que no retoquessin la seva cara amb Photoshop al cartell de 'Mare of Easttown'

L'actriu ha explicat que també va impedir que li dissimulessin la panxa en una escena sexual

2 min
Kate Winslet a 'Mare of Easttown'

BarcelonaKate Winslet va exigir que la seva cara no tingués cap retoc al cartell promocional de la sèrie de la HBO Mare of Easttown, tot i la resistència de l'equip de publicitat. "Ells em deien que no podia, i jo els responia: «Sé quantes arrugues tenen els meus ulls, sisplau torneu-les a posar»", ha assegurat l'actriu en una entrevista amb el diari The New York Times hores abans que s'emetés el final de la minisèrie. Winslet explica que va tornar el cartell al departament gràfic en dues ocasions fins que es va assegurar que la seva cara no estava retocada en excés.

Durant el rodatge també va impedir que el director Craig Zobel modifiqués per ordinador el seu cos en una escena sexual. Segons l'artista, en el visionat de les escenes van observar que hi apareixia una mica de panxa i el cineasta va prometre que "millorarien" la imatge. "Ni et passi pel cap", va ser la resposta de Winslet. L'actriu, que ha recollit excel·lents crítiques i es postula com a favorita per a la temporada de premis, va explicar al diari que, per ajustar-se al màxim a la realitat del personatge, va demanar a l'equip d'il·luminació que aconseguís que la seva cara "no es veiés bé" a la càmera.

Winslet a 'Mare of Easttown'

"Suposo que per això la gent ha connectat amb aquest personatge de la manera com ho ha fet. Perquè clarament no hi ha filtres", va raonar Winslet després de recordar que té 46 anys. "És una dona imperfecta i en ple funcionament, amb un cos i una cara propis de la seva edat, la seva vida i el lloc d'on ve", va afegir. La guanyadora de l'Oscar a la millor actriu per The Reader (2008) és la protagonista d'aquesta minisèrie sobre una detectiu que intenta resoldre el cas d'una nena desapareguda des de fa més d'un any mentre brega amb els seus problemes familiars i sentimentals en un petit poble on tothom es coneix, ubicat en una zona rural de Pennsilvània (EUA). Mare of Easttown ha rebut crítiques excel·lents i el seu final s'ha convertit en l'emissió més vista de la plataforma HBO Max, que té una mica més d'un any d'antiguitat.

stats