Gent 05/02/2020

Kim Kardashian i Kanye West es tornen 'minimalistes'

La parella ha mostrat la reforma de la seva mansió de Los Angeles

Ara
2 min
Kim Kardashian i Kanye West es tornen 'minimalistes'

BarcelonaEl raper Kanye West i la influencer Kim Kardashian van ser grans exponents de l'opulència a nivell global. Però sembla que ara s'ha girat la truita i els seus gustos –no se sap si també les seves prioritats...– no tenen res a veure amb la sobredosi i l'horror vacui d'altres temps. Així ho demostraria la reforma de la seva mansió de l'exclusiu barri de Calabasas, a Los Angeles, que han ensenyat a la revista Architectural Digest.

El reportatge mostra el predomini en l'habitatge d'espais amplis i diàfans amb vistes a un jardí molt silvestre, on impera la naturalitat de la vegetació. El color blanc és el fil conductor de l'espai, que té en els cantons arrodonits i les parets amb textura i acabats mat el major aliat. Firmen aquesta poderosa reforma de la mansió de la parella, que van comprar fa vuit anys per 18 milions d'euros, Axel Vervoordt i Vincent Van Duysen, dos arquitectes belgues que tenen experiència en cases d'altres famosos com Bill Gates.

El minimalisme de l'espai, que en espais com el passadís semblen una construcció religiosa per la forma de les finestres, també es plasma en el mobiliari, que es pràcticament inexistent i també molt asuter. No obstant, darrere d'aquest minimalisme no hi ha austeritat sinó un altre tipus d'opulència, ja que el mobiliari, de preu molt elevat, el signen creadors com Pierre Jeanneret.

En aquesta aposta monocromàtica destaca l'habitació de la filla gran del matrimoni, North West, de sis anys. La nena té una habitació on absolutament tot és de color rosa. En l'entrevista que acompanya aquestes fotografies West explica que és un gran fan del disseny i que va arribar a vendre el cotxe –un Maybach caríssim– per comprar un sofà de Royère. "La gent em deia que estava boig pel que en vaig pagar, però necessitava tenir-lo", afegeix.

stats