Gent 06/04/2022

Kourtney Kardashian i Travis Barker es van casar just després dels Grammy

La gran gala de la indústria musical es va celebrar a Las Vegas

2 min
Kourtney Kardashian i el seu marit, el bateria de Blink-182, Travis Barker

BarcelonaKourtney Kardashian i Travis Barker es van comprometre l'octubre de l'any passat i ja s'han casat. Els dos famosos van assistir dilluns a la 64a entrega anual dels premis Grammy, que tenia lloc a Las Vegas, i després de l'acte van dirigir-se a la famosa One Love Wedding Chapel de la ciutat del pecat per contreure matrimoni. Fonts coneixedores dels fets han assegurat a TMZ que la membre del clan Kardashian i el bateria de Blink-182 van demanar que un imitador d'Elvis Presley oficiés la cerimònia, de la qual no hi ha fotos. El mateix mitjà també assegura que els nuvis van contractar un fotògraf i un equip de seguretat per evitar que ningú altre immortalitzés l'acte.

Per altra banda, segons ha explicat a People el propietari de la One Love Wedding Chapel, Marty Frierson,els nuvis van arribar al casament vestits amb la mateixa roba que van fer servir per a la cerimònia dels Grammy. "No sabia qui eren fins que es van presentar. Van pagar i van sol·licitar l'Elvis Presley", ha revelat Frierson. Tot i que aquest enllaç té validesa legal als EUA, fonts pròximes a Kardashian asseguren que no serà l'únic que la parella protagonitzarà. De fet, el seu desig d'amplificar cada pas que donen plegats els va portar a comprometre's en una cerimònia a la platja, amb un voluminós arranjament floral i espelmes que el bateria de Blink-182 va fer muntar a la sorra del davant de l'hotel Rosewood Miramar Beach, a Montecito, Califòrnia. També va transcendir l'anell que Barker va regalar a Kardashian. Es tracta d'un diamant solitari d'almenys 15 quirats i el preu del qual ronda el milió de dòlars, segons han assenyalat diversos mitjans nord-americans.

Kardashian, de 42 anys, i Barker, de 46, van ser amics durant anys fins que la seva relació va anar més enllà. A pesar de la seva edat i del fet que tots dos ja són pares, també han expressat que els agradaria tenir fills en comú, cosa que es va poder veure al reality show d'ella i les seves germanes, que s'emet a Hulu. Alabama, filla del músic, i Kim Kardashian i Khloé Kardashian van estar presents també a la seva cerimònia de compromís.

Kourtney Kardashian i Travis Barker als Grammys, just abans de casar-se
stats