Gent 18/08/2021

Kylie Jenner vol ampliar el seu imperi amb roba de bany

La seva firma es dirà Kylie Swim i tindrà els banyadors impossibles per al gran públic com a producte estrella

2 min
Kylie Jenner al seu jet privat

BarcelonaAmb només 24 anys, Kylie Jenner porta ja anys a la llista de les dones més riques del món. Tot i que és una de les famoses més ben pagades del 2020 segons la revista Forbes en campanyes de tota mena, bona part del seu èxit econòmic es deu al fet que tot el que ven triomfa. Tant és així que ha creat el seu imperi a base de vendre maquillatge, el seu producte estrella. No obstant, el seu afany empresarial no coneix límits i ara s'ha sabut que la més petita del clan Kardashian també vendrà biquinis i banyadors sota el paraigua de la seva firma. Aquest serà el primer cop que ven roba de bany ella en solitari, però no el primer cop que s'hi acosta, ja que amb la firma que comparteix amb la seva germana Kendall ja n'havia venut.

La línia de bany es dirà Kylie Swim i arribarà "aviat", segons ha fet saber ella mateixa als seus 259 milions de seguidors a Instagram. Entre els productes que es preveu que comercialitzi hi ha la mencionada roba de bany, però també tot el que la sol acompanyar: pareos, sabates, barrets i accessoris de platja com ulleres de sol, flotadors, ulleres de nedar i tovalloles. Presumiblement, la signatura tindrà el mateix estil estrident i hipersexualitzat que ella sol lluir. Almenys això és el que es deriva dels models que ha mostrat fins ara.

Recentment, l'empresària també ha registrat la marca Kylie Baby, dedicada al món infantil. De fet, la seva filla Stormi –que va tenir amb el raper Travis Scott– ja té un gran protagonisme a les xarxes i posa de moda el que la seva mare li posa. No obstant, sembla que el seu projecte per als nens i nenes està costant més que qualli i no se'n coneixen novetats a pesar que ja existeix també a les xarxes.

Stormi, filla de Kylie Jenner
stats