Gent 20/10/2021

L'actriu Leila George demana el divorci de Sean Penn només un any després d'haver-se casat

La parella estaven junts des del 2016

2 min
L'actor Sean Penn durant el Festival de Cannes d'aquest any

BarcelonaLa parella formada per Leila George i Sean Penn no haurà durat més d'un any casada. Des que van aparèixer plegats per primer cop en una catifa vermella el 2016, tot semblava anar bé fins ara, un any després d'haver-se casat, quan TMZ ha publicat que George ha demanat el divorci a Penn. La parella es van casar el juliol de l'any passat en una cerimònia marcada pel coronavirus i en la qual, en conseqüència, no hi va haver cap mena de festa. Tot i que van ser discrets i no va transcendir res, més tard van haver de confirmar-la en públic, cosa que van fer al programa Late night with Seth Meyers, on l'actriu confirmava que s'havia casat. "Sí, vam tenir un casament covid. Amb això vull dir que ens va casar un comissari del comtat via Zoom, érem a casa, els meus dos fills i el seu germà, i ho vam fer així", va explicar George al presentador.

George, que és la filla de Vincent D'Onofrio –conegut per Llei i ordre–, no és la primera dona de Penn, que ha tingut dues famoses parelles abans. La primera va ser Madonna, amb qui va estar casat del 1985 al 1989. La segona va ser Robin Wright, amb qui va estar del 1996 al 2010. Penn i Wright, de 54 anys, tenen una filla, Dylan, de 30 anys, i un fill, Hopper, de 28. Segons People, George va sol·licitar el divorci al Tribunal Superior de Los Angeles divendres passat. La notícia arriba dos mesos després de l'estrena de l'última pel·lícula de Penn, que porta per títol El dia de la bandera i la coprotagonitzen el seu fill i la seva filla.

Des que van començar la seva relació, Penn i George han estat molt discrets a l'hora d'aparèixer públicament, cosa que han fet només en comptades ocasions i mai a les xarxes. Les úniques excepcions han sigut esdeveniments benèfics, en què George ha volgut ajudar Penn. L'actriu ha col·laborat activament amb l'organització sense ànim de lucre de l'actor, Community Organized Relief Effort, una ONG fundada per Penn després del terratrèmol d'Haití, l'any 2010.

stats