Gent 17/03/2021

Lady Gaga i Adam Driver roden a tocar del llac de Como la pel·lícula sobre els Gucci aliens a les crítiques

Els dos artistes treballen amb Ridley Scott en un film sobre l'assassinat de Maurizio Gucci instat per la seva esposa el 1995

2 min
Lady Gaga amb un membre de la família Pokémon, un Pikachu, que li ha regalat un fan

BarcelonaL'artista Lady Gaga i l'actor Adam Driver han estat rodant avui al llac de Como, al nord d'Itàlia, la pel·lícula de Ridley Scott sobre l'assassinat de Maurizio Gucci el 1995, una producció criticada per membres d'aquesta dinastia de la moda. En la pel·lícula House of Gucci, Gaga es posa en la pell de Patrizia Reggiani, l'exdona de Maurizio Gucci -interpretat per Driver-, al qual va ordenar assassinar a trets el 1995 a Milà, un crim pel qual la vídua negra va passar divuit anys a la presó. Després d'arribar a Roma fa un mes, s'ha pogut veure Gaga i l'actor de Girls gravant en diversos punts de Milà, com els voltants de la Universitat Estatal o la cèntrica via Montenapoleone, el districte de l'alta costura i el luxe de la ciutat italiana.

Els mateixos actors van compartir a les xarxes socials una foto de tots dos en el que sembla una pista d'esquí de Gressoney, en plens Alps, a la regió italiana de la Vall d'Aosta. Aquest dimecres els camions de la producció van arribar al llac de Como, en les fastuoses vil·les que l'envolten descansen sovint moltes estrelles i magnats de tot el món. En el rodatge es va poder veure la cantant de Bad romance amb un vestit d'estil llencer blanc i amb els cabells castanys, acompanyada per Driver, amb americana i camisa informal de quadres blaus, en el que sembla una festa en un concorregut jardí amb piscina a la vora del llac. Aquest serà el segon paper cinematogràfic com a protagonista de Gaga després d'A star is born (2019), amb la qual va guanyar l'Oscar a la millor cançó original. També ha actuat a la saga televisiva American horror story.

Gaga i Adam Driver en una fotografia feta durant el rodatge

En aquesta ocasió l'artista es posa a les ordres de Ridley Scott per interpretar Patrizia Reggiani, condemnada per ordenar l'assassinat de Maurizio Gucci, tirotejat per un sicari el 27 de març de 1995 a Milà. La pel·lícula sobre la dinastia de la moda es basarà en el llibre The house of Gucci: A sensational story of murder, madness, glamour, and greed, de Sara Gay Forden. No obstant això, la producció ja ha rebut crítiques des de la família Gucci, que ha lamentat que ningú s'hi hagi posat en contacte a l'hora de crear la història. L'escriptora Patrizia Gucci, autora de la biografia de la seva família i filla de Paolo Gucci, paper que es creu que serà interpretat per Jared Leto, ha lamentat que ningú de l'equip de la cinta hagi demanat permís per parlar de fets privats de la seva família. "A la família estem segurs que el film tindrà errors i imprecisions que no tenen a veure amb la veritat històrica", ha afirmat en declaracions publicades pels mitjans locals. I afegeix: "Pel que sabem, es farà comprant els drets del llibre d'una periodista britànica, un treball que considerem totalment sense fonament. Ni Ridley Scott ni ningú ens ha avisat, i ho sentim molt".

Les crítiques arriben fins i tot de la mateixa Reggiani, en llibertat des del 2017. "Està molt disgustada perquè desenes de camions de la producció han envaït Milà, i ella no sap res ni s'han posat en contacte amb ella", va dir a Telelombardia el seu advocat, Daniele Pizzi. També retreu que Lady Gaga no hagi volgut reunir-se amb ella per preparar el personatge.

stats