Gent 18/02/2022

Lin-Manuel Miranda demana que els parcs de Disney tinguin una atracció d''Encanto'

L'actor, d'origen porto-riqueny, és l'autor de la banda sonora del film infantil

2 min
Els actors Emily Blunt i Lin-Manuel Miranda.

BarcelonaLin-Manuel Miranda, el compositor de l'exitosa banda sonora d'Encanto, vol que la pel·lícula inspirada pel realisme màgic de Colòmbia compti amb la seva pròpia atracció als parcs d'atraccions de Disney. "Vull entrar i sortir d'aquesta caseta, veure interactuar els personatges amb la casa. És una cosa que Disney, i ningú més, pot fer", va assegurar el músic i cineasta d'origen porto-riqueny en una entrevista publicada pel diari The Wrap. Miranda avança que ja ha parlat amb el conseller delegat de Disney, Bob Chapek, sobre les seves idees perquè els assistents de Disneyland puguin "caminar" sobre l'escenari de la pel·lícula, nominada a l'Oscar a millor cinta d'animació i a millor cançó original pel tema Dos oruguitas.

"Vaig portar els meus fills a Disneyland fa uns anys i ens vam asseure a l'atracció de La Sirenita cinc vegades seguides. Aquí és on va néixer la meva idea", detalla. L'atracció confirmaria la satisfacció de Disney amb la bona rebuda que ha tingut la seva última pel·lícula animada, només comparable a la que va tenir Frozen fa gairebé una dècada. De fet, el mateix Chapek s'ha referit a Encanto com la propera "franquícia" de Disney i ha deixat clar que l'estudi ja treballa en noves entregues.

Una de les cançons de la seva banda sonora, We don't talk about Bruno, s'ha convertit en un èxit mundial fins a arribar al primer lloc a Billboard Hot 100, la principal llista de popularitat musical als Estats Units. Des del 1993, amb A whole new world de la pel·lícula Aladdin, cap altra cançó de Disney ho havia aconseguit. Lin-Manuel Miranda, de 42 anys, és considerat com una de les principals figures de la indústria de l'entreteniment en l'actualitat. Ha brillat com a compositor, coreògraf, actor, director, productor i dramaturg. Nascut a Washington Heights, el barri llatí del districte novaiorquès del Bronx, ha estat mereixedor de més de 40 reconeixements al llarg de la seva carrera. Entre aquests hi ha 3 Tony, 3 Grammy, 2 Emmy i una estrella al passeig de la fama de Hollywood.

La casa d''Encanto', coneguda com 'La Casita'
stats