Gent 28/01/2022

Macaulay Culkin anuncia que es casa amb Brenda Song

La parella té una filla, nascuda l'abril del 2021

2 min
La parella en una foto compartida a Instagram

Després de cinc anys de relació, l'actor Macaulay Culkin s'ha compromès amb l'actriu Brenda Song, amb qui comparteix una filla nascuda l'abril del 2021. Segons avança la revista People, a Song l'han vist lluint un anell de compromís amb un diamant a la mà esquerra mentre passejava per Beverly Hills.

Macaulay Culkin, de 41 anys, i Brenda Song, de 33, es van conèixer el 2017 mentre rodaven a Tailàndia la pel·lícula Changeland, dirigida per Seth Rogen, amic del que va ser actor infantil. El mes de juliol se'ls va veure sopant junts a Los Angeles i a poc a poc la relació es va consolidar. L'abril del 2021 la parella donava la benvinguda a la seva filla, batejada amb el nom de Dakota en homenatge a la germana de Culkin, que va morir atropellada per un cotxe l'any 2008.

Culkin i Song comparteixen el fet d'haver-se dedicat a l'actuació des de la infància. Ell, que va viure una explosió de fama quan era petit gràcies a Sol a casa, fa temps que es va retirar del cinema, mentre que ella, que va començar la seva carrera a Disney Channel, actualment té pendent d'estrenar la segona temporada de Dollface, comèdia de la HBO. El passat comú com a nens actors va ser un dels aspectes que van fer que la parella connectés, com va explicar Culkin: "Els nens actors no podem parlar del que va ser. Ens miren als ulls, assentim i, simplement, ho sabem".

Aquest serà el segon matrimoni per a Culkin, que va estar casat amb l'actriu Rachel Miner, de la qual es va separar dos anys després de l'enllaç. Posteriorment, l'actor va començar una relació amb Mila Kunis, amb qui va sortir entre el 2002 i el 2011. Per la seva banda, Song va ser parella del germà gran de Miley Cyrus, Trace Cyrus.

stats