Gent 18/12/2019

Charlize Theron dona detalls de la nit en què la seva mare va matar el seu pare

L'actriu, que llavors tenia 15 anys, es va salvar de tres trets del seu progenitor

Ara
2 min
Theron va ser assetjada per un productor

BarcelonaCharlize Theron ha recordat en una entrevista els detalls de la nit de juny del 1991 en què la seva mare, víctima de maltractaments, va haver de disparar al pare de l'actriu en defensa pròpia i li va causar la mort. "El meu pare estava tan borratxo que no sé ni com va tenir forces per caminar quan va entrar a casa amb una pistola", ha recordat Theron en una conversa amb la ràdio pública nord-americana NPR, emesa aquest dimarts i recollida per Efe.

"La meva mare i jo érem a la meva habitació aguantant la porta des de dins perquè no pogués entrar. Ell va fer un pas enrere i va disparar a través de la porta tres vegades", ha explicat la guanyadora d'un Oscar, que ha afegit que cap dels projectils les va tocar, "cosa que va ser un autèntic miracle". Per salvar Theron, que llavors tenia 15 anys, la seva mare, Gerda, "en defensa pròpia, va acabar amb l'amenaça", ha explicat la protagonista de Monster, que ha assenyalat que no està "avergonyida" de parlar-ne.

"Aquest tipus de violència familiar, que té lloc dins de la mateixa família, és una cosa que comparteixo amb molta gent", ha subratllat Theron, que opina: "Com més es parli d'aquestes coses més ens adonarem que no estem sols". L'actriu, de 44 anys, ha descrit el seu pare així mateix com un home "molt malalt" que havia sigut un "alcohòlic" des que ella va néixer. "Només el vaig conèixer d'una manera, com un alcohòlic", explica l'actriu de Hollywood.

La sud-africana ha confessat que el que li ha quedat "gravat" per a la resta de la seva vida del fet de viure amb un addicte és la incertesa permanent de què pot passar, "més que simplement aquell fet que va passar una nit". "Crec que la nostra família era increïblement insana, i tot això crec que ens ha deixat cicatrius", diu l'actriu. "Per descomptat, tant de bo no hagués passat mai el que va passar aquella nit. Malauradament, és el que passa quan no es va fins a l'arrel dels problemes", conclou en l'entrevista.

stats