Gent 31/08/2021

María Teresa Campos envia a desballestar els cotxes del seu ex, Bigote Arrocet

Eren dos automòbils que estaven abandonats a la mansió de la presentadora des del novembre del 2019, quan ell la va deixar

2 min
María Teres Campos en una foto recent a Madrid

BarcelonaLa ruptura de María Teresa Campos i Edmundo Arrocet va ser sonada. Va omplir titulars a tots els mitjans i va anar acompanyada d'entrevistes en directe d'ella en televisions i revistes. Ella i les seves dues filles en van parlar a bastament en els diferents formats de televisió en els quals es guanyen la vida. No obstant, aquell amarg final de la relació de la presentadora amb l'humorista xilè, que semblava mort i enterrat mediàticament, ha reaparegut aquesta setmana en forma de cotxes: els dos vehicles que ell hauria abandonat a la mansió de Campos als afores de Madrid quan la va deixar.

Segons ESdiario, els dos automòbils de Bigote Arrocet seguien allà des del novembre del 2019, quan es va acabar la relació. Tot i que Arrocet ja havia anat a recollir la resta de pertinences que tenia a la casa, els cotxes seguien al garatge de Campos i la presentadora ja no sabia què fer-ne. Per aquest motiu, la malaguenya, de 80 anys, ha dit prou i ha decidit enviar-los a desballestar.

Tal com explica el citat mitjà, un amic de Campos li hauria ofert la possibilitat de desfer-se d'aquesta manera dels dos automòbils, que li recordaven cada cop que els veia la figura del seu ex, amb el qual va acabar molt malament. Ella, farta de veure'ls a casa seva, hauria dit: "Truca i que se'ls emportin". Es dona la circumstància que a l'arribar els cotxes a l'empresa que els havia de desballestar es va fer necessària una còpia del document d'identitat d'Arrocet. La deixadesa de l'humorista per endur-se les seves pertinences va jugar aquest cop a favor de Campos, ja que també s'havia deixat una còpia del mencionat document i la presentadora es va poder estalviar el tràngol de demanar-l'hi. De fet, i malgrat la insistència de Campos per fer net, Arrocet va tardar fins a quatre mesos per endur-se les coses que tenia a la casa, com ara quadres o roba. Per descomptat, el dia en qüestió Campos va marxar de casa i va ser un empleat seu qui es va fer càrrec del traspàs.

stats