Gent 14/02/2021

Meghan Markle i el príncep Enric esperen el seu segon fill

Van ser pares per primer cop el 2019

A.P.
1 min
La parella en una imatge d'arxiu

El príncep Enric i Meghan Markle esperen el seu segon fill, segons ha confirmat un portaveu de la parella. "Podem confirmar que l'Archie serà germà gran. El duc i la duquessa de Sussex estan feliços d'esperar el seu segon fill", ha dit el seu portaveu. La parella, que a principis del 2020 van anunciar que es retiraven de les seves funcions com a membres de la família reial britànica, van donar la benvinguda al seu primer fill, Archie Harrison, el maig del 2019.

La parella han compartit una foto de tots dos en blanc i negre en què se'ls veu sota un arbre i en la qual Meghan Markle apareix ja embarassada. Actualment, viuen a Montecito, Califòrnia, on volen criar els fills allunyats de l'atenció mediàtica que rebien al Regne Unit.

Els ducs de Sussex han anunciat que esperen el seu segon fill.

La notícia del nou embaràs de la duquessa de Sussex arriba mesos després que expliqués en un article publicat al New York Times que va patir un avortament a l'estiu. En la peça, titulada "Les pèrdues que compartim" –"The losses we share", en l'original en anglès–, l'esposa d'Enric d'Anglaterra lamentava que encara fos un tabú parlar d'experiències com la seva.

stats