Gent 05/10/2021

Messi ja té casa a París (i serà veí de Di María i Paredes)

Ell i la seva família s'instal·laran a Neuilly-sur-Seine, un suburbi exclusiu ubicat a l'oest de la capital francesa

2 min
Messi i la seva família quan ell va fitxar pel PSG

Des que van arribar a París, Messi i la seva família estaven buscant una llar que els permetés abandonar el luxós hotel Royal Monceau, on s'havien instal·lat de forma provisional. Per fi, segons afirma RMC Sport, el seu esforç ha donat fruits i ja han signat el contracte d'arrendament. Dimecres passat, Messi i la seva esposa, Antonella Rocuzzo, van rebre les claus de la seva nova mansió, ubicada a Neuilly-sur-Seine, zona situada a l'oest de París i considerada una de les més exclusives.

En aquest petit poblet hi resideixen alguns dels actuals companys d'equip de l'exblaugrana com són Di María o Paredes, que també són argentins com ell. El nou habitatge del matrimoni Messi i els seus tres fills és una casa de dos pisos amb més de 300 metres quadrats dividits en diverses estances i en quatre habitacions. També té un petit jardí, tot i que la propietat no compta amb la piscina coberta que buscava la família, cosa que els farà menys agradable la seva estada a la capital francesa, ja que només podran banyar-se en alguns mesos concrets de l'any.

El mencionat mitjà assegura que el nou equip de Messi, el PSG, a banda de garantir-los el Monceau per allotjar-se el temps que fes falta, també va posar en marxa un servei de seguretat per protegir la família de Messi. El lloguer que pagarà l'estrella parisenca és de prop de 20.000 euros al mes, una xifra elevada però fàcilment pagable per a ell. L'hotel on viuen ara els costaria aproximadament uns 1.000 euros diaris.

RMC assegura que ha sigut Antonella qui s'ha encarregat de visitar els diferents immobles que els han interessat. També afirma que abans del que han llogat en va visitar un altre i van voler optar-hi, però que finalment no van poder-hi accedir perquè el propietari va augmentar el preu en 10.000 euros quan va saber qui eren els interessats.

stats