Gent 04/03/2022

Mila Kunis i Ashton Kutcher volen recaptar 30 milions de dòlars per ajudar Ucraïna

L'actriu, de 38 anys, va néixer el 1983 al país europeu però va emigrar el 1991 als Estats Units

2 min
Kunis i Kutcher tornen a ser pares

BarcelonaLa majoria de països del món i una enorme quantitat de destacades personalitats del món de l'espectacle han condemnat públicament la invasió militar d'Ucraïna per part de Rússia, que ja ha acabat amb la vida de més de 2.000 civils del país atacat. Juntament amb les proclames pacifistes també han arribat moltes mostres de solidaritat, que volen portar recursos de tota mena a Ucraïna per apaivagar el patiment dels ciutadans del país. Els últims que han començat una campanya per ajudar el poble ucraïnès són els actors Mila Kunis i Ashton Kutcher, que han fet una donació de tres milions de dòlars.

"Vaig néixer a Txernivtsí, Ucraïna, el 1983, i vaig venir a Amèrica el 1991", ha explicat ella en un vídeo de YouTube per fomentar la recaptació de fons. "Sempre m'he considerat nord-americana, i amb orgull. Estimo tot el que aquest país ha fet per mi i la meva família. Però avui puc dir que mai he estat tan orgullosa de ser ucraïnesa", segueix l'actriu, de 38 anys. "Jo no he estat mai tan orgullós d'estar casat amb una ucraïnesa", afirma Kutcher, que té dos fills amb l'actriu. "Els esdeveniments que s'han desenvolupat a Ucraïna són devastadors. No hi ha lloc en aquest món per a aquest tipus d'atacs injustos a la humanitat", afegeixen plegats.

"Estem recaptant fons per proporcionar als refugiats allò que tant necessiten, l'ajuda humanitària immediata a la zona", explica Kunis. "Així que l'Ashton i jo hem decidit aportar tres milions de dòlars a Airbnb i Flexboard a través de GoFundMe, com a esforç per aconseguir 30 milions de dòlars de donacions", detalla l'artista, que vol que la seva recaptació de fons serveixi per transportar l'ajuda humanitària a les ONG de la zona i també per oferir habitatges i pagar les despeses a aquells que acullin refugiats. "Sisplau, aneu a la nostra pàgina de GoFundMe, doneu el que pugueu. La gent d'Ucraïna són forts i valents, però ser forts i valents no significa que no necessitin ajuda. Necessitem ajudar-los", conclou ella.

stats