Casament
Gent Milionaris 23/05/2023

El propietari d'Amazon demana el matrimoni a la seva xicota

Jeff Bezos, de 59 anys, és el tercer home més ric del món, amb 114.000 milions de dòlars de patrimoni

2 min
Jeff Bezos i Lauren Sánchez en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaEl fundador d'Amazon, Jeff Bezos, i la seva xicota, Lauren Sánchez, s'han compromès, segons informa la cadena CNN, que cita com a font de la notícia algú pròxim a la parella. La notícia del compromís entre el multimilionari, de 59 anys, i la periodista d'origen mexicà i guanyadora d'un Emmy, de 53, també ha estat confirmada per la revista People. Segons sembla, el compromís es va produir quan la parella estava de vacances al sud de França, el cap de setmana passat. Tots dos van ser fotografiats a la costa a bord d'un iot abans d'assistir dissabte a la preestrena de la pel·lícula Killers of the Flower Moon, al Festival de Cinema de Canes.

Bezos i Sánchez, que va néixer en el si d'una família mexicana a Albuquerque (Nou Mèxic), van fer pública la relació per primera vegada el 2019. Des que van començar a sortir han aconseguit mantenir els detalls de la seva vida conjunta al marge de l'exposició pública. Tot i això, han estat fotografiats mentre assistien a alguns esdeveniments, perquè els paparazzis tenen molt d'interès en la seva relació per la posició econòmica d'ell.

La nova relació de l'empresari es va saber després que aquest anunciés el divorci amb MacKenzie Scott, amb qui comparteix quatre fills i va estar casat vint-i-cinc anys. En aquell moment, Sánchez –copresentadora del programa Good Day LA– també s'estava divorciant del seu marit Patrick Whitesell, després de tretze anys de casats. Sánchez té dos fills amb ell i un altre d'una relació anterior amb l'estrella de la lliga professional de futbol americà Tony González. El 2022, la parella va oferir la seva primera entrevista conjunta a la CNN a casa seva, a Washington DC, en què van parlar sobre les causes benèfiques en què estava implicat el multimilionari, el tercer home més ric del món segons Forbes, amb un patrimoni de 114.000 milions de dòlars.

Bezos també és fundador de la companyia espacial Blue Origin i ha viatjat en un vol el 2021 a l'espai amb el coet New Shepard. Sánchez, que també és pilot d'helicòpter, va dir a la CNN que també es plantejava viatjar a l'espai en el futur acompanyada d'“un gran grup de dones”.

stats