Celebritats
Gent 12/12/2022

Mor Georgia Holt, mare de Cher, als 96 anys

Amb un breu "La mare ha marxat", la cantant va anunciar a Twitter la notícia

A.M.
1 min
Cher amb la seva mare, a un programa de la NBC

BarcelonaL'artista Georgia Holt, de 96 anys i mare de la cantant Cher, va morir aquest diumenge. Així ho va fer públic la mateixa Cher al seu Twitter amb la frase "La mare ha marxat", acompanyada d'una emoticona amb la cara trista. La notícia arriba després que l'estrella del pop assenyalés, en diverses ocasions, que la seva mare tenia problemes de salut.

Sense anar més lluny, al setembre Cher va anunciar que havien hospitalitzat la seva mare amb pneumònia. "Ho sento, he estat desapareguda en combat. La mare ha estat malalta de tant en tant. Acaba de sortir de l'hospital. Tenia pneumònia. Estar millorant", va escriure a Twitter.

Holt va néixer a Arkansas el 1926. Amb només 20 anys va donar a llum a Cher. Després de traslladar-se a viure a Los Angeles va aconseguir diferents papers en cine i en programes d'èxit a la televisió. Cantant sense èxit, freqüentava bars de mala mort a Califòrnia i acumulava relacions fugaces amb homes que l'abandonaven poc després. El seu primer matrimoni va ser amb John Sarkisian, pare de Cher, que ni tan sols la va veure néixer. Per aquest motiu, la cantant va decidir renunciar al seu cognom i adoptar el de La Piere, que era el del segon marit de la seva mare i pare de la seva germanastra.

En una entrevista per a la revista People, Cher va detallar: "Ella mai ens va donar consells, ni a mi ni a la meva germana, perquè, simplement, sabia que no li faríem cas". "En canvi, vam aprendre sobre la vida sentint-la parlar de les coses que va fer malament i les coses que va fer bé", afegia.

stats