Gent 08/03/2022

El músic Dizzee Rascal, declarat culpable d'agredir la seva exdona

L'agressió s'hauria produit pels acords de la custòdia dels seus dos fills

1 min
Dizee Rascal en una imatge compartida per ell a Instagram

BarcelonaEl raper britànic Dizzee Rascal, de 37 anys, ha estat declarat culpable d'atacar la seva exdona, Cassandra Jones. L'artista ha negat els càrrecs dels quals se l'acusava, haver-li donat un cop al cap amb el front i haver-la empès a terra durant una baralla a casa seva a Streatham, al sud de Londres, el 8 de juny del 2021. Dizzee Rascal, el veritable nom del qual és Dylan Mills, va ser arrestat aquell dia després de la baralla. Segons van explicar al jurat, la baralla es va produir després que Mills entrés a la propietat de la parella amb un dels seus fills en braços. La parella van "cridar i discutir" i el raper "va fer-li colpejar el cap contra el frigorífic en tres ocasions".

Després, Mills es va posar "front contra front" amb ella fins a "empènyer-la a terra". Mills va negar el que va passar i va acusar Jones d'haver-li provocat ferides al braç. Segons ha transcendit del judici, el músic, autor dels senzills Bonkers i Dance wiv me, va agredir la mare dels seus dos fills després de sentir-se "frustrat" pels acords de custòdia als quals volien arribar.

A la sortida del judici, a la cort de Wimbledon (sud-oest de Londres), el raper va atacar un fotògraf de l'agència britànica PA i li va tirar la càmera a terra. L'últim disc de Dizzee Rascal data del 2020 i s'anomena E3 AF. Al llarg de gairebé vint anys de carrera, el londinenc ha llançat set àlbums al mercat i ha guanyat premis com el Brit a millor artista britànic masculí el 2010, així com un Mercury Price el 2003, l'any del seu primer disc.

stats