Amiga, adona-te'n

Les 10 pistes que alguna cosa no anava bé entre Rosalía i Rauw Alejandro

Poques hores després que 'People' publiqués la notícia del trencament de la parella apareixen reaccions i evidències sobre la relació

3 min
La primera vegada que Rauw Alejandro i Rosalía van compartir una catifa vermella

BarcelonaTot i que el tret de sortida a la voràgine pel trencament de Rosalía i Rauw Alejandro el va donar la revista People aquest dimarts, ara s'ha sabut que aquest era un tema candent de feia temps. L'inici de la relació de la parella de cantants ja va ser difícil d'acceptar pels fans de la de Sant Esteve Sesrovires, però al llarg dels tres anys de relació aquesta desconfiança es va diluir amb actes d'amor del porto-riqueny: el tatuatge fet a la panxa amb el nom de Rosalía, el tuit del primer aproximament seu al català ("t'estimo, nena"), la compra de la casa modernista a Manresa, l'aprenentatge de paraules en català com "una miqueta" i "som-hi" o la publicació del disc conjunt RR. Però ara la llista de mostres d'estima ha quedat rellevada per una altra: la de mostres evidents que les coses no anaven bé entre Rosalía i Rauw Alejandro.

Amiga, adona-te'n:

1.
Les dedicatòria de Rosalía pel final de la gira Motomami
L'última publicació de Rosalía a Instagram

Després d'acabar la gira del disc Motomami, que ha durat més d'un any, Rosalía penjava aquest dilluns una dedicatòria a totes les experiències viscudes, on destacava especialment aquest fragment: "Motomami ha estat un huracà que ha portat i s'ha emportat tantes coses a la meva vida que no sé per on començar".

2.
Dies de família i alegria per a Rauw
última publicació de Rauw Alejandro

Pel que fa a les xarxes de Rauw Alejandro, aquest dilluns es va publicar una sèrie de fotografies dels seus dies de tranquil·litat amb la seva família a Puerto Rico. "Porto temps a casa amb la família, però ja toca activar-nos", diu a la descripció d'Instagram. A les imatges se'l veu visiblement content, mentre que no es pot dir el mateix de les imatges que han transcendit aquests dies de Rosalía.

3.
Una fotografia força explícita que no va fer saltar les alarmes
El selfie de l'estat d'ànim de la cantant

Ben al contrari de com apareix el porto-riqueny, Rosalía va publicar aquesta selfie plorant, amb el maquillatge corregut i sola amb la descripció "Dies de tot". La fotografia se la va fer els últims dies de gira a França.

4.
La dedicatòria de la mare de Rosalía: "Todos"
La dedicatòria de la mare de la Rosalia: "todos"

També la mare de Rosalía, Pilar Tobella, ha deixat clares evidències a les xarxes socials sobre el seu malestar. Com la seva filla, també va publicar un vídeo de l'artista durant un dels seus concerts, i va escriure: "Gràcies @rosaliavt i gràcies a «tots» els que han contribuït i ho han fet possible". Les cometes de «tots» han cridat l'atenció a més d'un fan, i de fet un usuari ha fet una pregunta en els mateixos comentaris sobre aquesta qüestió, a la qual Pilar ha respost: "«Tots» és «tots»".

5.
Rumor d'infidelitat amb la model mexicana Valeria Duque
Captura de pantalla del reel de Valeria Duque

Poques hores després que es fes pública la notícia van aparèixer diferents especulacions sobre quin hauria estat el motiu del trencament, i una de les hipòtesis apunta a una possible infidelitat per part del cantant. La tercera persona implicada en la relació podria ser la model Valeria Duque, que va estar convidada al backstage d'un concert a Mèxic de la gira de Rauw Alejandro. La prova seria el vídeo que la mateixa model va penjar a Instagram.

6.
Valeria Duque comenta l'última fotografia de Rosalía
Valeria Duque comentant a l'últim post de Rosalía

De fet, la suposada persona amb la qual Rauw Alejandro hauria estat infidel ha comentat l'última publicació de Rosalía amb la frase: "Quan a Medellin?!" La irònica pregunta podria fer referència a la ciutat on es va celebrar el concert i també on la model va compartir el backstage amb Rauw.

7.
Rosalía, molt emocionada, cantant 'Hentai' al concert de París
Rosalía cantant emocionada Hentai

En aquell moment van ser interpretades com a llàgrimes d'emoció durant l'últim concert de la gira de Rosalía, però ara aquestes imatges podrien prendre una altra dimensió. La catalana es va veure visiblement emocionada i amb el maquillatge corregut quan va cantar la cançó Hentai.

8.
La lletra de la cançó de Rosalía que conté una frase de Valeria Duque
Tuit Valeria Duque

Retrocedint força en el temps, també ha transcendit que Valeria Duque va tuitar "amor amb amor es paga" el maig del 2021. Aquesta dita es convertiria en un vers de la cançó de Rosalía Como un G el 2022. Però, de fet, la cançó va ser escrita a principis del 2021 i, per tant, el tuit podria ser un toc d'atenció de la model a la cantant catalana.

9.
La fotografia que va penjar Rosalía després que es fes pública la notícia
Instastory de Rosalía

Després que les xarxes, mitjans i televisions es fessin ressò que Rosalía i Rauw Alejandro haurien deixat de ser parella, la del Baix Llobregat va penjar a Instagram aquesta imatge amb el text "el meu cor és un arxiu de coses que he estimat".

10.
També apunten que Rauw Alejandro s'està veient amb Shakira
La imatge de Rauw Alejandro amb Shakira

Paral·lelament, altres mitjans han apuntat que el cantant de reggaeton també podria estar-se veient amb Shakira. Després de l'entrega dels premis Juventud, on tots dos estaven presents, el porto-riqueny i la colombiana es van deixar veure banyant-se junts en un llac de Puerto Rico –juntament amb altres persones.

stats