Ruptura
Gent 25/07/2023

Rosalía i Rauw Alejandro ja no serien parella, segons 'People'

Els artistes haurien trencat després de tres anys de relació i l'anunci de casament

3 min
Rosalía i el seu xicot, Rauw Alejandro

BarcelonaRosalía i Rauw Alejandro haurien tallat, segons avança en exclusiva la capçalera nord-americana People. La parella de cantants, que van anunciar el seu compromís de matrimoni el març passat amb el llançament de l'àlbum RR –les inicials que tots dos comparteixen–, haurien trencat la relació tot i l'amor i el respecte que es tenen l'un a l'altre, tal com han afirmat les fonts de la revista. La decisió hauria estat presa mútuament i així es posaria punt final a tres anys d'una de les relacions més famoses del moment.

Ara per ara, ni Rosalía ni Rauw Alejandro s'han pronunciat públicament sobre el possible trencament. La notícia ha aparegut just després que la cantant acabés la gira del disc Motomami –àlbum mereixedor de tres Grammy Llatins–. De fet, dilluns va publicar una fotografia a Instagram on donava les gràcies per tot el suport que ha rebut durant una gira que ha definit com un "huracà que ha portat i s'ha emportat tantes coses a la meva vida". Aquestes paraules podrien prendre ara una dimensió diferent si finalment es confirma la ruptura.

Especulació a les xarxes

Paral·lelament, diferents mitjans s'han fet ressò d'unes fotografies que han propiciat rumors d'una possible nova relació del cantant porto-riqueny. Han transcendit unes imatges on es veu el cantant de reggaeton banyant-se acompanyat de Shakira i els seus fills, amb altres persones, en un llac de Puerto Rico el 23 de juliol, poc després de la gala dels Premios Juventud. Aquesta no és la primera vegada que els dos llatins comparteixen espai, ja que el famós tema i videoclip de Shakira Te felicito es va produir amb la col·laboració de Rauw Alejandro.

Encara que els primers indicis de la seva relació van començar la tardor del 2020 –amb múltiples picades d'ullet amb fotografies que els fans analitzaven amb atenció–, no va ser fins a l'agost del 2021 que els cantants van fer públic definitivament el seu amor a través de les xarxes socials. A partir d'aquest moment els següents passos de la parella no van parar d'arribar: el gener del 2022 Rauw Alejandro va comprar Mas Morera, una mansió modernista de l'arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa i catalogada com un bé cultural d'interès local. Aquella inversió, de gairebé dos milions d'euros pels 2.624 metres quadrats i 30 hectàrees de terreny, havia de ser la casa conjunta per ser a prop de Sant Esteve Sesrovires, la ciutat natal de Rosalía.

Tatuatges, disc i la fe en la masculinitat

Pocs dies després d'aquella adquisició, Rosalía va segellar amb tinta el seu amor a través del tatuatge a la planta del peu de RR. Les dues inicials dels noms dels cantants també serien el nom del seu EP conjunt de tres cançons: Beso, Vampiros i Promesa –que per als autors són les tres "fases de l'amor"–. Per no ser menys, Rauw també es va tatuar, però va ser més directe: va marcar-se el nom de Rosalía al mig de la panxa i amb la mateixa tipografia de la cantant. Tots dos ho van explicar en una entrevista amb el youtuber Ibai Llanos en què se'ls va veure molt afectuosos. Durant aquella conversa, Rosalía va declarar que "havia perdut la fe en la masculinitat" fins que va trobar Rauw Alejandro. "Els homes que he tingut al voltant durant la meva vida sentia que no estaven disponibles emocionalment. Amb tu era la primera vegada que sentia que no tenies por d'estimar i ser estimat. Em vas sorprendre. Però vaig trigar a abaixar la guàrdia", va dir la cantant en referència a la seva parella.

L'anunci de casament de la parella es va fer a través del videoclip Beso, de l'àlbum RR, on apareix la cantant de Malamente ensenyant l'anell de compromís amb llàgrimes d'emoció als ulls. Tot i que l'anunci de matrimoni es va fer el març passat, els artistes encara no havien posat data al casament.

stats