Gent 04/02/2022

El nòvio de Rosalía es compra una mansió modernista a Manresa

El cantant porto-riqueny Rauw Alejandro va adquirir el 20 de gener Mas Morera, envoltat per 30 hectàrees de terreny

ARA
2 min
Imatge que ha publicat Rauw Alejandro a Instagram

BarcelonaEl xicot de Rosalía s'ha comprat Mas Morera, una mansió modernista de l'arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa. El cantant porto-riqueny Rauw Alejandro, de 29 anys, n'és el propietari des del dia 20 de gener. Segons informa el mitjà Nació Digital, la casa és en una finca de 30 hectàrees de terreny a tocar de Manresa i està catalogada com un Bé Cultural d'Interès Local. Segons el mitjà, el preu que en va pagar l'artista, que se l'hauria comprat en solitari, és d'1.870.000 euros.

Ubicada en una posició discreta i apartada de mirades intruses, la propietat té 2.624 metres quadrats i 30 hectàrees de terreny. El propietari que ha venut la casa al nòvio de la cantant catalana és Jean-Claude Gaston Magnien, que l'havia heretat de la seva dona, germana de Rosa Oriol, copropietària de la firma de joieria Tous. L'origen de l'edificació va ser una casa propietat dels dominics, que la van vendre a l'empresari tèxtil Josep Portabella i Cots, que va finançar la conversió de l'edifici original en una finca d'estil modernista.

La cantant Rosalía sempre havia mantingut la seva vida amorosa en un pla completament discret fins que va decidir deixar d'amagar la seva relació amb Rauw Alejandro l'agost de l'any passat. A finals d'aquell mes els paparazzis els van enxampar sortint d'un restaurant agafats de la mà. Les fotos que van oficialitzar la seva relació sentimental es van fer a Los Angeles. Les pistes que haurien anat deixant plegats a les xarxes sobre la seva relació van començar la tardor del 2020, quan ell va compartir al seu Instagram una story en què s'hi veia un cartell dels nous pintallavis de Rosalía. Una story que ella va repostejar i contestar amb cors al seu compte. Alguns mitjans especialitzats llatinoamericans ja van confirmar la relació l'octubre del 2020, dient que no era només per treballar en una col·laboració musical. Des que es va fer coneguda, a la catalana se li coneixia només una relació oficial, C.Tangana. Tot i això, la premsa l'ha relacionat amb artistes com J Balvin i Bad Bunny, dues relacions que mai han rebut confirmació de ningú i que van quedar descartades.

stats