Músics

Bad Gyal deixa Rauw Alejandro amb un pam de nas en ple concert: "Faré el que em toca, que és cantar"

El cantant de reggaeton va insistir davant dels milers de persones del públic que volia "'perrejar' amb Bad Gyal, però que estava sent una mica tímida"

2 min
Bad Gyal i Rauw Alejandro

BarcelonaRauw Alejandro encara no ha après a diferenciar el que és personal del que és professional. La cantant Bad Gyal va haver de tallar del tot les insinuacions públiques del cantant en un concert a la capital de Puerto Rico aquest cap de setmana. Els dos artistes estaven fent un duet en una de les actuacions de la nit al club Coliseo quan l'exparella de Rosalía va comentar que "volia perrejar amb Bad Gyal, però que estava sent una mica tímida". La de Vilassar de Mar va contestar ràpidament: "Jo faré el que em toca, que és cantar".

Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, va tenir doble feina al concert del Coliseo de San José. A més de cantar davant de milers de persones, va haver d'allunyar-se del porto-riqueny en diferents ocasions dalt de l'escenari. Menjant-li l'orella, buscant-la i, fins i tot, queixant-se públicament, Rauw Alejandro va pressionar Bad Gyal perquè ballés amb ell. "Jo volia perrejar amb Bad Gyal, però està sent una mica tímida, no sé", va exclamar, remarcant la incomprensió per l'actitud de la catalana. Després de sentir els crits del públic, la cantant de Blin Blin va respondre amb la mateixa actitud distant amb la qual havia actuat al llarg del concert: "A mi que no m'involucrin, aquí hi ha moltes noies maques". Ell encara no en va tenir prou i hi va tornar a insistir: "Involucrin en què? Si jo estic solter, mami, i tu?" Finalment, Bad Gyal va tallar de soca-rel l'interrogatori públic: "Jo faré el que em toca, que és cantar".

La falta de respecte i professionalitat de Rauw Alejandro en un context públic i, per tant, d'intimidació, ha estat àmpliament criticada a les xarxes. Alguns usuaris han recordat que Bad Gyal i Rosalía, l'exparella del cantant, són amigues, i d'altres també han citat el lema feminista de "no és no".

Aquesta no és la primera vegada que Bad Gyal ha de sortir a deixar clar que les lletres de les seves cançons i els seus balls no són una carta blanca per acceptar qualsevol comportament. Una situació similar també la va viure amb Omar Montes mentre gravaven la cançó d'Alocada. L'artista catalana va arribar a bloquejar a les xarxes el cantant dies després del llançament del single per l'actitud personal que Montes havia tingut.

stats