Història
Gent Músics 16/05/2023

Luis Miguel fa pública la carta que li va enviar Frank Sinatra quan ell tenia 26 anys

Tot i que se n'havia parlat anteriorment, l'artista mexicà no havia publicat mai la missiva

2 min
El cantant Luis Miguel

BarcelonaCom sol passar sempre que els artistes anuncien una gira o un nou àlbum, les informacions curioses al seu voltant no deixen d'aflorar per contribuir que es parli d'ells mentre es dediquen a promocionar el seu negoci. No ha estat diferent el cas de Luis Miguel, que fa poc va anunciar les dates dels seus concerts per al seu tour d'aquest 2023 i que ara ha publicat al seu Instagram la carta que fa anys i panys li va enviar Frank Sinatra, que el va reconèixer com un aspirant a crooner amb tots els mèrits. Luis Miguel ha fet un viatge al passat per compartir l'orgull que va sentir aleshores per aquesta deferència del llegendari cantant.

“Estimat Mickey –nom amb el qual els fans i els familiars han conegut sempre l'artista mexicà–, durant anys ha estat afalagador sentir com es parlava dels joves cantants com el nou Frank Sinatra”, va escriure-li l'intèrpret de My way al començament de la seva missiva, datada l'octubre del 1996, quan el cantant llatí tenia només 26 anys. “Va ser encara més agradable quan vaig sentir un jove a Mèxic que no tenia comparació amb cap d'ells”, afegeix Sinatra a la carta, en què subratlla "cap d'ells". “Quan et vaig conèixer a Mèxic i vaig sentir la teva veu, em vaig adonar que ets realment original, un gran talent i algú gens dolent a la vista”, expressa irònicament el cantant italoamericà, que aleshores tenia 81 anys.

“Felicitats per aconseguir la teva estrella al Passeig de la Fama. Estic segur que el futur serà encara millor. Salutacions cordials. Frank”, acaba la carta, que resulta evident que li va ser enviada per felicitar-lo per haver aconseguit una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood tan aviat. Se sabia que aquesta carta existia però és la primera vegada que el cantant mexicà la comparteix a les xarxes socials, on manté un perfil molt discret. En aquesta ocasió, a més, El Sol de Mèxic també ha afegit una foto d'ells dos junts. Els dos artistes es van conèixer durant l'enregistrament de la cançó Come fly with me a duet, inclosa en un àlbum de Sinatra del 1994.

stats