Musics
Gent Músics 03/07/2023

Mick Jagger es casarà amb Mel Hamrick, 43 anys més jove que ell

El líder de The Rolling Stones torna a passar per l'altar, en aquest cas amb la ballarina de l'American Ballet Theatre, de 36 anys

2 min
Mick Jagger

BarcelonaUn fill, una casa i, finalment, el casament. Ningú posa cap ordre als tempos de la vida, però sens dubte la vida de Mick Jagger s'allunya de qualsevol arquetip habitual. Amb 79 anys, ha anunciat que es casarà amb la coreògrafa i exballarina de l'American Ballet Theatre Mel Hamrick. Des del mes de novembre que s'havia vist la nord-americana passejar-se pels carrers de Nova York amb el gran anell de brillants al dit anular, però sempre havia assegurat que per a ella era "un anell de compromís", que, als Estats Units, es distingeix de l'anell de prometatge, ja que no significa necessàriament que comporti petició de matrimoni. "Som com dos adolescents calents", ha reblat. En tot cas, la parella ha decidit formalitzar la relació amb una boda.

Tot i que la notícia del casament ja s'ha comunicat a les respectives famílies i asseguren que ha estat rebuda amb "una gran alegria i emoció", persones del cercle més proper a la parella han confirmat que el casament no se celebrarà de manera immediata i, de fet, no hi ha una data concretada. La relació entre els dos artistes es remunta al 2014, quan la ballarina tenia 27 anys i ell 70. Tan sols dos anys més tard que es fes pública la relació va arribar el primer fill junts, Deveraux, el vuitè del rocker. Uns quants anys després, el 2020, el cantant de Satisfaction li regalava per al seu aniversari una mansió sense visitar-la prèviament i enguany ha arribat l'enllaç oficial.

Aquest seria el tercer "Sí, vull" de Mick Jagger: el primer va ser amb Bianca Jagger (del 1971 al 1978), amb qui van tenir la seva primera filla, Jade Jagger, avui de 51 anys. Després de divorciar-se, el cantant va tornar-se a casar amb la model Jerry Hall, l'any 1991, amb qui va tenir quatre fills durant els nou anys que va durar el matrimoni. Fora de cap compromís també va tenir dues relacions més i va ser pare d'una criatura de cada una d'elles.

stats