El peluix
Gent Músics 01/09/2023

El regal sorpresa de Ricky Gervais a Barcelona

L'actor britànic ha amagat un osset de peluix al carrer Paradís de la capital catalana després de representar l'espectacle 'Armaggedon'

1 min
L'humorista Ricky Gervais en un moment del xou 'Supernature'.

L'humorista Ricky Gervais ha deixat la seva empremta a Barcelona. El britànic ha visitat la capital catalana amb el seu monòleg Armaggedon, que reincideix en el seu humor irreverent, i ha aprofitat per amagar un osset de peluix signat en un dels carrers de Barcelona, tal com fa a cada ciutat que visita.

En el seu nou monòleg, el creador de The Office no es mossega la llengua i fa humor de temes com el sexe entre familiars, de baixeses humanes o el paper dels migrants. També llança crítiques a Michael Jackson i Taylor Swift. El seu humor càustic, que s'enfronta a tot el que es considera políticament correcte, ha fet de Gervais un ídol. L'humorista també és un referent a la plataforma X –l'antic Twitter–, on té més de 15 milions de seguidors. Des d'aquesta xarxa ha anunciat que ja havia deixat a Barcelona el seu regal habitual: un osset de peluix, aquesta vegada amb la samarreta del Barça.

El guanyador de tres Globus d'Or ha publicat aquest matí: "És aquí. Pengeu un selfie si el trobeu". El text anava acompanyat de quatre fotografies que donen força pistes d'on es podia trobar l'os de Gervais. La localització escollida ha estat una cantonada del carrer Paradís, al costat de la plaça Reial de Barcelona. La fotografia s'ha penjat pocs minuts després d'un quart d'onze i només mitja hora més tard el peluix ja havia trobat un nou amo.

stats