Gent 07/04/2021

Netflix compra la sèrie documental sobre la vida de Kanye West

Segons 'Billboard', la plataforma hauria pagat 30 milions de dòlars a l'artista per aquest contingut

2 min
El raper i dissenyador Kanye West durant un concert

BarcelonaNetflix ha comprat una sèrie documental que narra la vida del raper Kanye West durant els últims 20 anys, segons han confirmat aquest dimarts fonts citades per la revista musical Billboard i el mitjà televisiu The Wrap. La plataforma de streaming no ha confirmat oficialment la data d'estrena, que es preveu per a aquesta tardor, ni tampoc ha fet públic el títol definitiu de la sèrie, per la qual hauria pagat més de 30 milions de dòlars d'acord amb Billboard, que és el mitjà musical de referència als Estats Units. El projecte està dirigit per la parella de directors Coodie and Chike, especialitzats en vídeos musicals i col·laboradors de West en els senzills Through the wire i Jesus walks.

West amb un dels seus quatre fills

Els cineastes han documentat la vida del raper des de principis dels anys 2000, en ple ascens a la fama abans de consolidar-se com un dels millors artistes de la dècada, amb discos tan importants del hip-hop com My beautiful dark twisted fantasy (2010) o Yeezus (2013). Així mateix, s'espera que el projecte explori les polèmiques protagonitzades per l'artista, des de la seva enemistat amb Taylor Swift –després d'interrompre el seu discurs mentre recollia un premi– fins a la seva admiració per l'expresident Donald Trump (2016-2021), a qui va visitar a la Casa Blanca. Es desconeix si el documental també mostrarà escenes de la seva pròpia candidatura a la presidència dels EUA que el raper va llançar a mitjans del 2020, acompanyada d'una campanya surrealista per la qual només va figurar en les paperetes d'un grapat d'estats al no complir amb els terminis de registre en la majoria de territoris.

Naye West fent campanya per la participació a les darreres eleccions dels EUA

Al febrer la dona de West, Kim Kardashian, li va demanar formalment el divorci i va posar punt final a un mediàtic matrimoni de sis anys que ha generat una fortuna de 2.000 milions de dòlars gràcies a diversos programes televisius. L'última etapa de West, marcada per un comportament erràtic, s'ha associat al trastorn de bipolaritat que pateix, segons ha explicat la seva família en anteriors ocasions. West, de 43 anys, comparteix quatre fills amb Kardashian: North, Saint, Chicago i Salm. A part de per la seva carrera musical, també és conegut per la seva línia esportiva amb Adidas, que li ha aportat ingressos milionaris arreu del món.

stats