Gent 18/09/2019

El 'backstreet boy' Nick Carter demana una ordre d'allunyament del seu germà Aaron

El germà petit, també cantant, hauria amenaçat amb matar la dona de Nick i el fill que esperen

Ara
2 min
Nick Carter amb el seu fill Odin

BarcelonaNick Carter, membre dels Backstreet Boys, ha presentat una ordre d'allunyament contra el seu germà Aaron al·legant que va amenaçar amb matar la seva "esposa embarassada i el fill que esperen". Nick ha anunciat aquest dimecres la mesura a través d'un missatge publicat al seu perfil de Twitter en què va assegurar que tant ell com la seva germana han pres la difícil decisió després d'una "acurada consideració".

"Després d'una acurada consideració, la meva germana Angel i jo lamentem que se'ns hagi recomanat sol·licitar una ordre d'allunyament contra el nostre germà Aaron", ha indicat l'integrant dels Backstreet Boys. "A la llum d'un comportament cada vegada més alarmant i la seva recent confessió que té pensaments i intencions de matar la meva dona embarassada i el fill que esperem, no ens quedava més remei que prendre totes les mesures possibles per protegir-nos a nosaltres i a la nostra família", escriu Nick.

L'estrella musical va afirmar que tant ell com la seva germana encara estimen l'Aaron i esperen que "rebi el tractament adequat que necessita abans que es faci mal a si mateix o a qualsevol altra persona". Nick va afegir les etiquetes "salut mental" i "control d'armes" al final del seu missatge.

Per la seva banda, Aaron ha respost a Twitter que "mai ha amenaçat ningú". "Estic horroritzat per això i no vull tornar a parlar amb ells", ha escrit el també músic en una de les múltiples respostes des que la notícia s'ha fet pública. Aaron va afirmar, a més, que ell i el seu germà han acabat "de per vida" i que tots dos no s'han vist en anys i tampoc té la intenció que es produeixi una trobada. "Estic sorprès de les acusacions que es fan contra mi i no desitjo fer mal a ningú, especialment a la meva família", va repetir en diversos tuits recollits per l'agència Efe.

Aaron Carter

La notícia de l'ordre d'allunyament arriba després que Aaron parlés sobre els seus problemes d'addicció i consum de drogues en un programa de televisió aquest divendres, en què va revelar la llarga llista de medicaments receptats que pren per a la seva salut mental.

stats