Gent 22/01/2022

Nick Jonas i Priyanka Chopra anuncien paternitat via gestació subrogada

El músic, de 29 anys, i l'actriu, de 39 anys, es van casar el 2018

1 min
Nick Jonas i Priyanka Chopra, durant una de les celebracions

BarcelonaEl cantant Nick Jonas i l'actriu Priyanka Chopra ha anunciat que han ampliat la família. La parella ha explicat a través de les xarxes socials que han donat la benvinguda al seu primer fill, nascut a través de gestació subrogada. Chopra ha compartit a Instagram el següent missatge: "Estem encantats de confirmar que hem donat la benvinguda a un bebè a través de gestació subrogada. Respectuosament demanem privacitat en aquest moment tan especial en què ens centrarem en la nostra família".

Tot i que la parella no ha donat més detalls sobre el bebè, la revista People apunta que es tracta d'una nena que hauria nascut el 15 de gener. La família Jonas és un clan molt unit, com han deixat constància en les seves xarxes socials i en els videoclips dels Jonas Brothers, en els quals apareixen les dones dels tres germans. El Nick era l'únic dels germans que encara no tenia fills: Joe Jonas, casat amb l'actriu de Joc de trons Sophie Turner, és pare d'una nena, mentre que Kevin Jonas té dues filles amb la seva dona Danielle, amb qui es va casar el 2009. Nick Jonas i la seva dona havien explicat en diverses entrevistes que tenien moltes ganes de ser pares.

El petit dels Jonas Brothers i Priyanka Chopra es van casar l'any 2018 en una espectacular festa estil Bollywood que va durar cinc dies. La parella, que es va comprometre dos mesos després de començar a sortir, va voler unir les seves dues cultures i per això hi va haver dues cerimònies: una de cristiana, oficiada pel pare d'ell, i una altra d'hindú.

stats