Gent 05/07/2019

Nicolas Sarkozy 'fa l'estirada' a la portada de 'Paris Match', on apareix més alt que la seva dona

Tot i ser nou centímetres més baix que Carla Bruni, en la publicació la sobrepassa mig cap

Joan Callarissa
2 min
Nicolas Sarkozy 'creix sobtadament' a 'Paris Match', on apareix més alt que la seva dona

BarcelonaNicolas Sarkozy fa 1,66 metres segons el primer resultat que dona Google, nou centímetres menys que els que fa, segons aquesta mateixa font, la seva dona, l'exmodel Carla Bruni. Potser per aquest motiu s'ha convertit en un escàndol la portada que la parella ha protagonitzat a 'Paris Match'. En aquesta publicació rosa francesa, la parella apareix en actitud afectuosa davant d'un fons de fulles verdes. Aquesta estampa bonica i evocadora no ha aconseguit desviar l'atenció dels lectors, que no han pogut passar per alt l'estafa intel·lectual a la qual els volia sotmetre l'expresident de la República Francesa, que apareix a la foto mig cap més alt que ella.

La portada ha generat tant d'enrenou que la revista fins i tot ha hagut d'intervenir per espolsar-se les culpes de qualsevol tipus de manipulació fotogràfica. A través de la seva web han dit que "No, Nicolas Sarkozy no ha estat retocat per semblar més alt". "La portada de 'Paris Match' aquesta setmana ha provocat nombroses reaccions. Alguns han trobat cridaner veure Nicolas Sarkozy més alt que la seva dona, Carla Bruni", assegura la publicació, que s'excusa dient que en la foto de la portada "Sarkozy era en un esglaó més amunt que la seva dona".

Bruni, quan estava embarassada, i Sarkozy en una cimera del G-8

La sessió en què el polític francès semblava haver fet l'estirada tot i tenir 64 anys va ser realitzada aquest mes de juny a la seva casa de París pel fotògraf Sébastien Valente. En les pàgines interiors, mostrades per la mateixa revista en el comunicat, la parella apareix casualment asseguda al mateix esglaó però, una vegada més, Bruni no és més alta que ell. La cantant adopta una postura prou inclinada perquè el cap del seu marit aparegui més amunt que el seu.

Les reaccions a Twitter respecte a aquesta polèmica han sigut molt diverses i molt humorístiques.

stats