Gent 17/11/2020

Olivia Wilde i Jason Sudeikis trenquen la seva relació després de gairebé deu anys junts

La parella té dos fills, de sis i quatre anys

Ara
2 min
L'actriu Olivia Wilde en una imatge del seu Instagram

BarcelonaOlivia Wilde i Jason Sudeikis ja no són parella. Després de gairebé deu anys junts i dos fills en comú, la que semblava una de les parelles més sòlides de Hollywood no estan junts des de principis del 2020, segons assegura la revista People. Sudeikis, de 45 anys, i Wilde, de 36, ho han deixat de forma amistosa pel bé dels seus dos fills, Otis Alexander, de sis anys, i Daisy Josephine, de quatre anys, tal com explica una font a la citada publicació. Wilde i Sudeikis, que han decidit criar els fills de manera compartida després de la separació, no havien aixecat sospites de la separació perquè se'ls havia vist plegats. Sense anar més lluny, al setembre van ser enxampats per paparazzis a Malibu acompanyats de les seves criatures.

La parella es va comprometre el 2013, després de gairebé tres anys junts. Tot i això, mai van passar per l'altar potser perquè tots dos ja ho havien fet abans amb altres parelles. Wilde va estar casada amb el príncep italià Tao Ruspoli quan ella tenia 19 anys. Sudeikis va estar casat amb la guionista Kay Cannon fins al 2010. L'actriu, que es va fer molt coneguda pel seu paper a House, i l'actor es van conèixer al programa Saturday night live, en què treballava ell.

Actualment, Wilde continua dedicant-se a la direcció cinematogràfica, amb el film Don't worry, darling. Tot i l'èxit que va tenir la seva primera direcció, el film còmic Súper empollonas, a aquest sembla que les coses li seran més complicades, ja que només dues setmanes després de començar a rodar ja ha ensopegat amb una aturada perquè hi ha hagut un positiu per covid a l'equip. Sudeikis ha començat la segona temporada de Ted Lasso, una sèrie còmica sobre un entrenador de la Premier League que s'emetrà a Apple TV.

stats