Gent 07/08/2019

Almodóvar dissenya el cartell del pròxim Festival de Cinema de Nova York

El director manxec competirà al certamen al costat de 29 films més

Ara
1 min
Pedro Almodóvar

BarcelonaL'última cinta de Pedro Almodóvar, 'Dolor y gloria', competirà al costat 29 pel·lícules més en la 57a edició del Festival de Cinema de Nova York, per al qual el manxec també ha dissenyat un cartell en el qual ha imprès el seu segell estètic. El pòster que ha dissenyat en exclusiva per al festival mostra una flor vermella, color característic de l'estètica almodovariana, sobre fons negre i envoltada de taques de diferents colors: blau, verd i lila. A sobre hi ha ek nom del festival i el número de l'edició.

"Per a la base del cartell d'aquest any del Festival de Cinema de Nova York he utilitzat una fotografia que vaig exposar a la galeria Marlborough. Les taques de colors sobre les quals hi ha el text són reminiscències d'una seqüència animada que apareix en la meva última pel·lícula, encara que per a aquesta versió he triat colors menys brillants", explica el cineasta a la nota de premsa emesa pel festival.

La cinta, la més íntima d'Almodóvar, compartirà festival amb 'The Irishman' de Martin Scorsese, que obrirà el festival, amb la pel·lícula pòstuma d'Agnès Varda, 'Varda by Agnès', i amb el 'Motherless Brooklyn', de l'actor Edward Norton. Dues cintes provinents d'Espanya, 'Liberté', d'Albert Serra, i 'O que crema', del gallec Oliver Laxe, participen al festival nord-americà, que tindrà lloc entre el 27 de setembre i el 13 d'octubre al Lincoln Center de Nova York.

Almodóvar dissenya el cartell del proper Festival de Cinema de Nova York
stats