Gent 12/05/2022

Pete Davidson explica per què es vesteix sempre de manera tan extravagant

La parella de Kim Kardashian s'ha convertit en un referent internacional perquè se salta regularment totes les normes tradicionals de la moda masculina

2 min
Kim Kardashian i Pete Davidson posen a la catifa vermella de la darrera Met Gala

BarcelonaParella de Kim Kardashian, comediant, actor, escriptor i productor, el nom de Pete Davidson s'ha convertit en un dels més virals del moment també pel seu particular estil al vestir-se, que ve de fer el mateix que feia quan era petit, tal com ell mateix confessa. Precisament per això, Davidson protagonitzava un dels moments més polèmics de la recent Met Gala, quan la seva parella, Kim Kardashian, li va haver de demanar que es tragués la gorra que lluïa durant l'esdeveniment perquè era poc adequada.

"Si veig alguna cosa que m'agrada, me la poso, és així de senzill", explica en una entrevista a Efe el còmic del programa televisiu Saturday Night Live, un dels més emblemàtics a la graella dels Estats Units. Davidson, que també participa a Guy code –els dos xous són de la MTV–, posa en pràctica el seu particular estil des de la infància. "Però ara no tinc la meva mare al darrere per prohibir-me sortir vestit així al carrer", afegeix.

La seva manera de vestir està completament separada dels cànons establerts per a la moda masculina, ja que aposta per tonalitats pastel, estampats de flors i peces brillants. "És genial que els homes visquin les seves vides fent el que volen. Si et passes el cap de setmana jugant a videojocs, segur que no ho fas amb un vestit", diu sobre la seva manera de vestir, que es pot definir com a informal, transgressora i urbana.

"Vesteix-te amb el que et faci sentir bé, amb el que et faci feliç", recomana l'artista, que selecciona la seva roba sense deixar-se influir pels altres. "Les xarxes socials no són part de la meva vida, no perdo el temps buscant al mòbil looks d'altres per intentar veure'm com ells", explica el còmic, que no té ni Instagram. Per això aconsella "que cadascú porti el que vulgui, així de simple", cosa que reconeix que el fa aparèixer "disfressat cada dissabte [al seu programa de televisió] perquè la gent rigui". "Soc còmic, hi estic acostumat, aquestes coses et fan la pell més gruixuda [...]. Estic acostumat que no m'importi el que pensin els altres sobre el que porto posat", explica el novaiorquès, per a qui el principal requisit que busca en la roba és que "cobreixi el cos".

Alguns dels 'looks' més esbojarrats de Pete Davidson

Admet que es decanta sovint pels "estampats florals i el morat", i selecciona com els seus imprescindibles "una camisa de franel·la, un bon càrdigan, una dessuadora amb caputxa, una samarreta i uns pantalons texans". Ara Davidson precisament protagonitza una campanya per a la firma sueca de moda H&M, perquè assegura que representa el seu esperit. "Portem roba cada dia, així que per què hem de vestir igual que tothom? Aquesta campanya no tracta sobre estil, sinó sobre llibertat i passar-ho bé, que és com haurien de ser les coses i la vida", defensa. El novaiorquès, que si bé és conegut per acumular entre les seves exparelles celebritats com Ariana Grande, Kaia Gerber, Miley Cyrus i Phoebe Dynevor, consolida ara el seu nom com un referent a l'hora de vestir per a molts homes que han començat a sortir dels limitats cànons que tradicionalment se'ls havia imposat.

stats