Gent 08/02/2021

Un poema recitat per Amanda Gorman i un concert de Miley Cyrus, dos dels teloners de la Super Bowl 2021

El xou de Cyrus va ser retransmès per TikTok i va tenir 7.500 assistents

2 min
Eric Church i Jazmine Sullivan interpretant l'himne dels EUA abans de la Super Bowl del 2021

La part artística de la Super Bowl va començar hores abans del partit amb un concert de Miley Cyrus als afores de l'estadi, que va ser retransmès en directe per TikTok. L'artista va interpretar, entre altres cançons, el seu senzill Nothing breaks like a heart. A més, va compartir escenari amb Billy Idol, amb el qual va interpretar Night crawling i White wedding davant d'una audiència de 7.500 treballadors de la salut, als qual la NFL –la National Football League– va voler retre tribut pels sacrificis fets durant la pandèmia invitant-los a la final des de totes les zones del país.

El concert de Miley Cyrus previ a la Super Bowl

Aquests treballadors, juntament amb els 15.000 espectadors admesos a l'estadi Raymond James de Tampa, van poder presenciar la magistral interpretació de l'himne nord-americà per part de la cantant afroamericana de soul i R&B Jazmine Sullivan i del cantant blanc de country Eric Church.

Jazmine Sullivan i Eric Church van interpretar l'himne nord-americà abans de començar la Super Bowl

Aquesta combinació és un pas més en els esforços de la NFL per atendre la crida dels seus jugadors i de la societat nord-americana perquè demostri el seu rebuig al racisme. A més, la cantautora nord-americana de mare filipina i pare negre H.E.R. va cantar la cançó patriòtica America the beautiful i l'aclamat cantant i escriptor sord Warren Wawa Snipe va interpretar els dos temes en llenguatge de signes. I en una secció inèdita, la jove poeta Amanda Gorman, que s'ha fet mundialment coneguda per la seva participació en la presa de possessió de Joe Biden, va recitar un poema en honor a l'educador californià Trimaine Davis. La jove poeta va ser també aplaudida per l'abric-vestit blau i amb pedreria de Moschino que duia en el vídeo on recitava el poema. Els jugadors i els seus tècnics, molts sense mascareta i altres amb la mascareta posada però amb el nas al descobert, els van aplaudir mentre es preparaven per iniciar el partit.

El poema que Amanda Gorman va llegir abans de la Super Bowl d'enguany
stats