Gent 14/04/2022

La policia va acudir a casa de Johnny Depp i Amber Heard el 2016

La parella, en plena batalla legal, protagonitza un judici mediàtic als EUA per un article d'opinió en què l'actor es va sentir assenyalat com a maltractador

2 min
Johnny Depp al seu judici per difamació contra la seva exdona, Amber Heard

BarcelonaAgents de la Policia de Los Angeles (LAPD) es van presentar a l'edifici on vivien Johnny Depp i Amber Heard la nit del 21 de maig del 2016, data en què Heard havia assegurat que havia estat maltractada físicament per l'actor. Durant la tercera jornada del judici que enfronta els dos actors, la jutge Penney Azcarate, del comtat de Fairfaix (Virgínia, EUA), va revisar les gravacions fetes per les càmeres de seguretat del gratacel East Columbia, ubicat al centre de Los Angeles, on Depp era propietari de cinc apartaments. A les imatges corresponents al 21 de maig del 2016 s'aprecia l'arribada d'almenys dos agents de policia, cosa que va confirmar el gerent de l'immoble, Brandon Patterson, en ser interrogat, tot i que va afirmar que no recordava més detalls de l'escena.

Heard havia al·legat que Depp la va colpejar amb el telèfon aquell mateix dia. L'actor i l'actriu han estat presents aquest dimecres en una nova sessió del judici en què Depp acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar a The Washington Post el 2018, després del divorci, en què es referia a si mateixa com una persona maltractada i que no mencionava el protagonista de Pirates del Carib.

El procés, que arriba després d'un judici mediàtic a Londres per un altre article similar, s'està retransmetent en directe i comptarà amb testimonis tan famosos com l'actor James Franco o el multimilionari Elon Musk. Entre els testimonis que ja han declarat hi ha un amic proper de l'actor, Isaac Baruch, que va assegurar que era conscient de les discussions de la parella però que no recorda haver vist senyals de violència. Baruch va indicar que es va trobar amb Heard l'endemà del suposat incident del maig del 2016 i que ella li va explicar que "Depp es va posar violent" i la va colpejar.

“Jo la vaig mirar ben bé i no vaig veure res… Ni talls, ni blaus, ni cap inflor. Només la cara d'Amber", va insistir l'amic, que vivia al mateix bloc de pisos i al qual Depp ajudava econòmicament. Baruch va qualificar de "mentida maliciosa" les acusacions de maltractament abocades per Heard i va assegurar que han afectat enormement la família de Depp, segons declaracions recollides per Efe de la cadena nord-americana Fox News.

Amber Heard al judici per difamació que l'enfronta amb la seva exparella, Johnny Depp.

Abans-d'ahir va acudir al jutjat a declarar la germana i assistent de l'actor, Christi Dembrowski, a qui els advocats de Heard van preguntar sobre diversos missatges en què demanava a Depp que deixés de consumir substàncies. Ella, però, va assegurar que no va sentir mai preocupació perquè Depp tingués cap addicció.

L'actor demana a la seva exparella 50 milions de dòlars per danys i perjudicis, ja que l'article de Heard hauria enfonsat la milionària carrera de Depp a Hollywood. Per part seva, Heard també ha atacat judicialment l'actor amb una contrademanda en què al·lega que l'actor ha impulsat una campanya de difamació contra ella i li reclama 100 milions de dòlars. Depp va ser condemnat per maltractar Heard fins en dotze ocasions. La sentència és ferma.

stats