Gent 26/08/2021

El positiu de la seva filla obliga Haakon i Mette-Marit de Noruega a cancel·lar la celebració dels seus 20 anys de casats

Els prínceps hereus del país escandinau s'han pres la situació amb resignació i han compartit una selfie feta per ells per a l'efemèride

2 min
El selfide Haakon i Mette-Marit per celebrar el seu vntè aniversari de noces

BarcelonaLes celebracions previstes per commemorar el 20è aniversari del casament de Haakon de Noruega amb Mette-Marit s'han hagut de cancel·lar pel positiu en coronavirus de la princesa Ingrid Alexandra, la filla primogènita del matrimoni, que té 17 anys. Segons publica la premsa de país, entre els actes que han hagut de desprogramar els futurs hereus del tron noruec hi havia un dinar a la seva residència de Skaugum, a la qual estava previst que hi assistissin 20 joves de la fundació creada per ells. Aquest acte, com altres, no s'ha pogut portar a terme perquè els prínceps i els seus fills estan confinats.

Donades les males circumstàncies en què ha caigut aquesta celebració per a ells, el matrimoni no s'ha quedat quiet del tot i ha decidit celebrar l'efemèride amb una selfie de tots dos a la muntanya. "20 anys", ha escrit la princesa Mette-Marit al costat d'un cor sota la imatge, en la qual ella reposa el cap sobre l'espatlla d'ell. A la foto tots dos apareixen vestits amb roba informal i molt somrients, una posada en escena natural i fresca que dista molt de l'estil de la monarquia espanyola, que no té ni tan sols compte a Instagram i que només comparteix fotografies oficials amb posats completament estudiats.

La família reial noruega també ha recordat l'efemèride a través dels seus comptes oficials. Per a l'ocasió no els han fet cap nova foto sinó que han aprofitat algunes de les imatges més significatives del seu enllaç. En el lot de fotos compartides també hi han afegit fotos de la parella amb els seus dos fills: Ingrid Alexandra i Sverre Magnus, de 16 anys. Marius Borg Høiby, de 24 anys, també apareix a les imatges tot i no ser fill de l'hereu del tron, Haakon, sinó fruit d'una relació prèvia de Mette-Marit i, per tant, no formar part de la família reial noruega ni tenir drets dinàstics.

Les imatges del casament, del 2001, a la catedral d'Oslo
stats