Biografia
Gent 01/03/2023

El príncep Enric explica que va menjar bolets al·lucinògens a casa de Courteney Cox

La revelació ha fet que l'actriu hagi de sortir a donar explicacions sobre els fets

2 min
El príncep Enric practicant l'EMDR

BarcelonaLa biografia del príncep Enric es va publicar al gener, però no para de generar titulars. Ara s'ha viralitzat una anècdota que fa referència als anys més desenfrenats del fill petit de Lady Di. A En la sombra, Enric explica una nit de festa que va viure a casa de la famosa actriu Courteney Cox, coneguda mundialment per haver donat vida al personatge de Monica Geller a la famosa sèrie Friends.

A banda de l'atracció que confessa que va arribar a sentir per la intèrpret, Enric explica al seu llibre que va coincidir diverses vegades amb ella i que això els va portar a forjar una amistat, i que un cop fins i tot el va invitar a una festa a la seva mansió de Hollywood. "Com a fanàtic que soc de Friends, la idea de quedar-me a dormir a casa de la Monica era molt atractiva. Però estava molt confús, ella era la Monica i jo em sentia com el Chandler", relata sobre la seva identificació amb el personatge interpretat per Matthew Perry, que a la sitcom s'acaba casant amb ella. "Em preguntava si seria capaç d'armar-me de valor per dir-li el que sentia. ¿Hi havia prou tequila a Califòrnia per encoratjar-me?", es pregunta el marit de Meghan Markle al llibre.

Mentre rumiava si li deia el que sentia o no, Enric i uns amics es van dirigir a la cuina de Cox per agafar begudes i menjar una mica per resistir tanta beguda. Segons el seu relat, a l'obrir la nevera de l'actriu va topar-se amb una safata de bolets al·lucinògens en forma de "caixa de bombons de bolets diamant negre" i no va dubtar a ingerir-ne uns quants. "Els meus amics i jo en vam prendre molts, ens els vam ficar tots a la boca i els vam acompanyar amb tequila", revela Enric en un paràgraf de la seva obra biogràfica. Arran de la ingesta, explica que va acabar tenint deliris i que va acabar veient un cap humà a la galleda de les escombraries de casa de Courteney Cox.

Donat l'impacte que ha tingut aquesta part del llibre, l'actriu ha hagut de sortir a donar explicacions sobre aquella festa a casa seva. No obstant, s'ha limitat a desvincular-se de l'assumpte dient que desconeixia la presència d'aquests bolets a casa seva i que ella no hi té res a veure. "No puc assegurar que hi hagués aquests bolets. Definitivament, no vaig ser jo qui els els va donar. Enric és un bon noi", ha explicat a la revista Variety. Cox diu que, independentment d'aquest capítol, es llegirà el llibre perquè ha sentit a dir que és "molt entretingut".

Cox va destapar justament ahir la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood
stats