Gent 03/09/2021

La princesa Charlene, estable després de ser hospitalitzada per una infecció

La dona d'Albert de Mònaco és a Sud-àfrica des del març

2 min
Charlene de Mònaco en un dels últims actes als qual ha anat, el funeral del rei del zulus, Goodwill Zwelithini

BarcelonaLa princesa Charlene de Mònaco està estable després que aquest dimecres fos hospitalitzada a Sud-àfrica per complicacions d'una greu infecció otorrinolaringològica que va contraure al maig, segons ha informat la seva fundació. A mitjans d'agost, el Palau del Principat va confirmar que arran de la infecció la consort monegasca s'havia sotmès a una intervenció quirúrgica que havia superat amb èxit. De fet, des que va contraure la infecció, Charlene ha hagut de passar diverses vegades per quiròfan.

"El seu equip mèdic està actualment avaluant-la, però ha confirmat que la princesa està estable", ha especificat la Fundació Charlene de Mònaco al portal sud-africà Times. A més, la fundació ha detallat al mitjà que "la princesa Charlene de Mònaco va ser traslladada a l'hospital en ambulància dimecres a la nit després de desmaiar-se a causa de les complicacions de la greu infecció d'oïda, nas i gola que va contraure al maig". La dona d'Albert de Mònaco està ingressada a l'Hospital Netcare Alberlito, de la ciutat de Durban, segons han detallat els mitjans locals.

La princesa, exnedadora olímpica, és a Sud-àfrica, el país on es va criar, des del març passat, quan es va iniciar un viatge oficial que tenia com a objectiu conscienciar sobre la necessitat de conservar la fauna salvatge i evitar la caça furtiva. La fundació de Charlene de Mònaco té oficines a Sud-àfrica per desenvolupar tasques humanitàries centrades sobretot en accions per la preservació de l'aigua.

Després de contraure la infecció, Charlene no ha marxat del país per consell dels seus metges, que li han desaconsellat viatjar. Per això, ella i el seu marit van haver de passar el seu desè aniversari de casament separats, tal com va anunciar la princesa a les seves xarxes socials. Un dels últims actes públics en què es va poder veure la princesa va ser al funeral de Goodwill Zwelithini, el rei dels zulus.

stats