Gent 16/08/2021

La princesa Charlene ha estat operada amb èxit

La consort monegasca va contreure una greu infecció al maig a l'Àfrica que no li ha permès tornar al seu país

2 min
Els prínceps de Mònaco amb els seus dos fills

La princesa Charlene de Mònaco va ser sotmesa divendres a una nova operació, tal com va anunciar el Palau del Principat, que va afegir que la intervenció duraria quatre hores i es realitzaria amb anestèsia general. Tot i l'emissió del comunicat, el text no deixava clar el motiu pel qual l'esposa d'Albert II passava pel quiròfan. L'última informació sobre la consort monegasca que existia és que al maig va contreure una greu infecció otorrinolaringològica i des de llavors li han hagut de fer diverses intervencions, l'última el 25 de juny. "La intervenció ha anat bé i la princesa descansa, i pensem en ella amb tot l'afecte", va dir Albert II en un altre breu comunicat difós un cop superada la intervenció.

Quan va caure malalta, Charlene de Mònaco era a Sud-àfrica, el seu país natal, en un viatge oficial centrat en la conservació de la fauna salvatge i en la lluita contra la caça furtiva. Tan greu va ser la malaltia que la princesa ja no va poder tornar a Mònaco per curar-se allà, ja que els facultatius l'hi van desaconsellar. Per aquest motiu, l'han operat a Sud-àfrica. El palau monegasc ha apuntat que el príncep Albert i els seus dos fills, els bessons Jaume i Gabriela, aniran a veure-la durant el seu període de recuperació.

Albert II i Charlene van complir al juliol deu anys de matrimoni. La princesa, antiga nedadora olímpica, seguia llavors a Sud-àfrica convalescent. "Aquest any serà el primer que no estaré amb el meu marit en el nostre aniversari al juliol, cosa que se'm fa difícil i m'entristeix", lamentava en un altre comunicat enviat al juny, segons el qual les converses diàries amb la seva família l'estaven ajudant molt a mantenir l'ànim.

stats