Gent 24/02/2020

Quentin Tarantino, pare per primer cop als 56 anys

La seva dona, la israeliana Daniella Pick, ha volgut tenir la criatura al seu país

Ara
1 min
01. L’equip d’Érase una vez en... Hollywood.  02. Sam Mendes i els protagonistes de 1917, Dean-Charles Chapman i George MacKay. 03. Ricky Gervais.

BarcelonaEl primer fill del director de cinema Quentin Tarantino va néixer aquest dissabte en un hospital de la ciutat de Tel Aviv, on la parella es va mudar recentment per esperar el naixement. Segons publica l'agència Efe, un representant del director i la seva dona, la cantant i model israeliana Daniella Pick, va confirmar la bona nova i va transmetre la "felicitat" de la parella als mitjans locals del país, que aquest diumenge especulaven sobre el nom del bebè.

Tarantino, de 56 anys, i Pick, de 36, es van casar el 2018 i van anunciar l'embaràs al mes d'agost. També llavors van fer públic que el seu propòsit era tenir la criatura a Israel, on es quedaran també després del part. La parella es van conèixer durant la gira promocional de Tarantino per la pel·lícula Maleïts malparits, el 2009 i, més tard, Pick va tenir una breu aparició en una altra de les seves obres, Érase una vez en... Hollywood.

El 2016 el director va ser convidat a inaugurar el Festival de Cinema de Jerusalem. Pick és una de les filles del compositor israelià Svika Pick i la seva exdona, Mirit Shem; va iniciar la seva carrera com a cantant a duo amb la seva germana Sharona, i va aparèixer en una ronda de classificació del concurs d'Eurovisió.

stats