Gent 10/12/2021

Quim Gutiérrez, pare per primer cop

El nadó, fruit de la seva relació amb la model Paula Willems, es diu Bru i va néixer el 28 de novembre

2 min
L'actor Quim Gutièrrez

L'actor Quim Gutiérrez i la seva parella, la model Paula Willems, han donat la benvinguda al seu primer fill. Per anunciar el naixement, els pares han utilitzat Instagram: la primera a fer pública l'ampliació de la família va ser Willems, que ahir publicava una foto en què es pot veure la mà del nadó agafant el dit de la mare. La foto va acompanyada de la data de naixement de la criatura, el 28 de novembre. Avui ha sigut el torn de Gutiérrez, que ha pujat diverses stories en què es veu un sac de dormir del qual n'emergeix la cama del nadó, que es diu Bru, segons ha indicat el pare a les fotos que ha compartit. L'actor ha rebut les felicitacions de companyes de professió com Belén Cuesta, Aura Garrido i Mariona Ribas, amb qui va coincidir a El cor de la ciutat.

L'intèrpret català sempre ha sigut molt reservat amb la seva privada, de la qual comparteix molt poques coses a través de les xarxes socials. De fet, ell mai havia anunciat que esperava un fill, però sí que ho havia fet Willems, que a les seves xarxes socials va compartir algunes poques fotos en les quals se la veia embarassada. La parella de Gutiérrez, andalusa amb orígens holandesos, ha desfilat a les passarel·les de París, Londres i Nova York i, a més, ha estudiat filosofia i nutrició.

Gutiérrez i Willems van començar la seva relació el 2016, quan ell tenia 34 anys i ella 18. Tot i que porten junts cinc anys, molt poques vegades s'han deixat veure plegats en actes públics, ja que sempre han optat per viure la seva relació allunyats dels mitjans. Una de les úniques vegades que se'ls va veure junts va ser al festival de música Mad Cool del 2019. En canvi, quan van assistir a la cerimònia dels Goya del mateix any van esquivar la red carpet. Segons la revista ¡Hola!, la parella està compromesa des del febrer del 2020.

stats