Escàndol

Un regidor del PP a Elx, assenyalat per practicar sexe dins d'una església i forçat a dimitir de la seva confraria

Segons diversos testimonis, el polític va mantenir relacions sexuals sota un dels passos de Setmana Santa

2 min
Pas del Santíssim Crist de la Columna

BarcelonaSetmana Santa és, teòricament, temps de recolliment, però no tothom ho viu així. Un regidor del PP d'Elx, José Navarro, ha dimitit com a membre de la Germandat de la Flagel·lació i Glòria d'Elx després que el diari digital El Plural publiqués que l'havien enxampat mantenint relacions sexuals en una església, concretament sota el tron del pas del Santíssim Crist de la Columna. Tot i que s'ha donat de baixa de la germandat, Navarro desmenteix el diari. "No he comès cap acte d'índole sexual a l'interior de l'església", ha assegurat en un comunicat.

Segons El Plural, durant una de les matinades de Setmana Santa, Navarro, regidor de Recursos Humans, Esports i Seguretat, hauria entrat a l'església d'El Salvador d'Elx acompanyat d'una dona mentre alguns dels confrares encara treballaven en la preparació dels passos que havien de sortir de processó. Els testimonis asseguren que el polític anava begut i va començar a "enrotllar-se" amb la dona davant dels parroquians fins que, finalment, ell i la seva acompanyant es van amagar sota el tron d'uns dels passos, on haurien mantingut relacions sexuals durant mitja hora. "Quan van sortir, ell anava despentinat i la dona s'abaixava la faldilla. Alguns companys van intentar que sortissin, però no sortien", va explicar un testimoni recollit pel diari. Alguns dels presents a l'església van retreure el seu comportament al regidor del PP, que abans de marxar de l'església es va senyar.

Navarro nega totalment aquesta versió, tot i que sí que reconeix que quan va entrar a l'església va tenir "un comportament fora de lloc" perquè estava sota els efectes de l'alcohol, motiu pel qual ha demanat perdó a la seva família i als seus companys de confraria. Segons el seu relat, va anar al temple acompanyat d'un grup d'amics i venia d'un sopar de celebració en què hauria begut més del compte. En cap cas, però, admet que mantingués relacions sexuals dins de l'església. "He expressat el meu penediment davant dels responsables de l'església i de la confraria, de la qual m'he donat de baixa per no tacar el seu nom", ha detallat.

Convençut de la seva innocència, diu que ha denunciat al jutjat els que "han difós aquest rumor malintencionat", que ha insistit que desmenteix i "sobre el qual no hi ha cap prova ni cap denúncia".

stats