Gent 22/11/2021

La reina Elisabet II reapareix en un bateig múltiple dels seus besnets

El fet que no hagués acudit en alguns actes oficials rellevants últimament havia generat preocupació al Regne Unit

1 min
La reina Elisabet II en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa reina Elisabet II ha reaparegut en públic per acudir al bateig de dos dels seus besnets. Després de dies de preocupació per l'estat de salut de la monarca britànica a causa d'algunes absències, ha visitat aquest diumenge, amb bon aspecte, el castell de Windsor per acudir a la doble cerimònia religiosa en què els seus besnets August Philip Hawke Brooksbank –fill d'Eugènia de York i Jack Brooksbank– i Lucas Philip Tindall –el nadó de Zara i Mike Tindall– van rebre les aigües baptismals. Els nadons, de vuit i nou mesos, respectivament, no han eclipsat el retorn de la reina, molt esperat pels britànics.

La cerimònia, primer bateig conjunt en la història de la família reial britànica, va tenir lloc a la Capella Reial de Tots Sants, ubicada al parc del castell de Windsor. Elisabet II va ser fotografiada a la sortida del recinte asseguda a la part posterior d'un totterreny, amb un barret i un abric de color verd. La seva presència confirma que ja està molt recuperada de l'esquinç a l'esquena que li va impedir acudir a l'acte commemoratiu de la fi de la Primera Guerra Mundial, tal com van comunicar llavors des del Palau.

"El Palau de Buckingham ha confirmat que August Brooksbank i Lucas Tindall han sigut batejats conjuntament en un acte privat a la Capella de Tots Sants, a Royal Lodge, Windsor", anunciava un comunicat difós per la casa reial britànica després de la cerimònia a la qual han acudit familiars i amics d'Eugènia i Zara. El prelat Martin Poll, capellà de Windsor Park, va oficiar el bateig.

stats