Gent

El retrobament de les Spice Girls, plat fort de la megafesta de Victoria Beckham pels seus 50 anys

Les integrants del grup recorden els bells temps reproduint la coreografia del tema 'Stop'

ARA
2 min
Les Spice Girls a la festa d'aniversari de Victoria

BarcelonaEl 17 d'abril Victoria Beckham va fer 50 anys i va decidir celebrar-ho amb una festa a l'exclusiu club Oswald's de Mayfair de Londres. De fet, la cantant va allargar les celebracions diversos dies fins a la festa final, que es va viure aquest dissabte passat. En total hi van assistir uns 100 convidats, entre els quals celebritats com Jason Statham, Marc Anthony i Tom Cruise. Tampoc hi van faltar les altres integrants de les Spice Girls –Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm i Geri Halliwell–, que van regalar el moment de la nit: van tornar a ballar Stop, un dels grans èxits del grup que va triomfar a finals dels anys 90 i principis dels 2000. L'encarregat de compartir aquest moment va ser el mateix David Beckham, que va publicar un vídeo en format selfie a través d'Instagram. S'hi poden veure totes les integrants del grup fent la popular coreografia que acompanyava la cançó mentre Beckham fa cara d'alegria.

El vídeo no va tardar a donar la volta al món: ja acumula més d'un milió i mig de "M'agrada" i milers de seguidors ja han demanat a través de les xarxes socials una gira de retorn de les Spice Girls. De fet, aquest retrobament ha estat un dels més esperats: ara feia 12 anys que les cinc integrants del popular grup no es reunien. O si més no que no es trobaven públicament. L'última vegada ho van fer a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres. Aquest any serà el 30è aniversari del naixement de les Spice Girls, que van començar la seva carrera plegades el 1994 i es van separar sis anys després, el 2000.

El ball de les integrants del grup no ha estat l'única publicació que el propietari de l'Inter de Miami –l'equip de futbol on ara militen, entre altres, Leo Messi, Sergi Busquets, Jordi Alba i Luis Suárez– ha compartit a les seves xarxes amb motiu de cinquantè aniversari de la seva dona. Dies abans de la festa, l'exfutbolista va publicar un vídeo que recopila diversos moments de la vida de la seva dona, des de petita fins a adulta. Són instants que mostren la cara més familiar i divertida de Victoria. "Has d'estar orgullosa del que has aconseguit i construït. Posh Spice, una dona de negocis i, per descomptat, d'haver-te casat amb un capità d'Anglaterra", diu el text de Beckham, que deixa entreveure el seu sentit de l'humor. El vídeo, que va acompanyat de la cançó More than a woman, dels Bee Gees, va emocionar Victoria, que va respondre a la publicació reafirmant el seu amor pel seu marit: "T'estimo tant!"

Recordant la seva festa d'aniversari a les xarxes, Victoria Beckham s'ha mostrat emocionada i ha dit que ha estat una de les millors nits de la seva vida. "Crec que mai m'havia sentit tan estimada com ahir a la nit. Gràcies a tots els que heu vingut, tant els que heu vingut de prop com els que heu vingut de lluny", diu en un missatge que acompanya un carrusel de fotografies en què se la pot veure al costat de diversos convidats, com ara Eva Longoria, padrina de dos dels fills Beckham, Harper i Cruz.

Un dels moments destacats de la festa va ser just al final, quan Beckham va sortir del club portant la seva dona a collibè perquè Victoria, que fa poc es va lesionar un peu al gimnàs, no hagués de caminar amb els alts talons que portava.

stats