Gent 09/08/2019

Ricky Martin presenta la seva filla petita, Lucía

És la primera vegada que el cantant de Puerto Rico fa pública una imatge de la nena

Ara
1 min
Ricky Martin presenta la seva filla petita, Lucía

BarcelonaTot i que va anunciar el seu naixement a principis d'any, fins ara Ricky Martin no havia volgut ensenyar imatges de la seva filla petita, Lucía. Ahir el cantant de Puerto Rico va compartir al seu Instagram la primera fotografia de l'últim membre de la família que forma amb el seu marit, el pintor Jwan Yosef, i els seus fills bessons, Matteo i Valentino, nascuts d'un ventre de lloguer, igual que la nena.

A la foto que ha compartit el cantant es pot veure la Lucía a la falda del seu pare. La imatge va acompanyada del text "La llum dels meus ulls #Lucia". Martin també va utilitzar Instagram al gener per anunciar l'arribada de Lucía Martin-Yosef a la família. "Estem agraïts de poder començar el 2019 amb el millor regal que podíem rebre, el regal de la vida", va assegurar llavors.

La felicitat familiar de Martin ha anant acompanyada aquests últims mesos per una intensa implicació política per part del cantant, que s'ha convertit en un dels personatges famosos més crítics contra el ja exgovernador de Puerto Rico, Ricardo Rosselló, que va dimitir del càrrec el 2 d'agost. El cantant de 'La mordidita' va encapçalar les protestes contra el polític del qual es van filtrar unes converses privades de Telegram en què feia comentaris discriminatoris.

stats