Gent 17/07/2019

Ricky Martin planta cara al governador de Puerto Rico

Diu que es manifestarà a l'illa contra el dirigent polític, que es va burlar dels morts de l'huracà 'Maria'

Ara
2 min
Ricky Martin planta cara al governador de Puerto Rico

BarcelonaLa pressió augmenta a Puerto Rico perquè plegui el governador, Ricardo Rosselló, arran de la revelació del contingut d'un xat amb comentaris homòfobs, insults i, fins i tot, bromes sobre les morts causades pel devastador pas de l'huracà 'Maria' a l'illa. Tot i això, dilluns el polític ja va dir que no dimitiria. Per aquest motiu s'ha convocat una manifestació en contra seva i deixi el poder. La crisi política coincideix actual amb una d'econòmica profunda i amb la lenta recuperació del país després de l'huracà 'Maria', que va tenir lloc fa gairebé dos anys.

Ricky Martin és una de les veus més potents que s'han aixecat contra Rosselló. A les xarxes ha publicat un vídeo reprovant la conducta del governador, contra el qual s'han expressat altres artistes com Olga Tañón i Bad Bunny. L'artista es mostra indignat i anuncia que s'unirà a les marxes que es faran per exigir-ne la renúncia. "Frustrat, empipat, sento una pressió al pit horrible i només em puc alliberar d'aquesta angoixa viatjant a Puerto Rico i dient 'present' a la manifestació", anuncia respecte a la convocatòria de protesta d'aquest dijous. "Li farem saber a Ricardo Rosselló que no el volem al poder, que n'estem cansats i que no podem aguantar més el cinisme dels líders. Afortunadament s'ha revelat el contingut del xat, perquè s'ha desemmascarat tothom. Es van burlar dels nostres morts, de les dones, de la comunitat LGTBI, de gent amb discapacitat física i mental, es van burlar de l'obesitat. Ja n'hi ha prou, no pot ser", lamenta l'artista.

"Crec que quan Puerto Rico s'uneix i fem les coses plegats en surten coses meravelloses i podem canviar la història, i crec que això és el que passarà demà. Puerto Rico, sisplau, sense por. Digueu 'presents'. Caminem en pau, però ferms i decidits", afegeix Martin, que també s'adreça directament al governador. "Ricardo, no pots continuar al poder. Mira què li passa al poble, no te n'adones?" "Puerto Rico, s'ha acabat el cinisme, s'han acabat els pocavergonyes, venen coses molt boniques per a la nostra illa. Units ho podem aconseguir tot. Déu us beneeix i fins demà", clou els comentaris l'estrella porto-riquenya, que també forma part dels continguts del xat revelat. "Ricky Martin és tan masclista que es folla homes perquè les dones no donen la talla. Pur patriarcat", s'hi diu.

stats