Gent 19/04/2021

Robert de Niro assegura que està passant problemes econòmics

El judici pel seu segon divorci de Grace Hightower el porta a defensar que no es pot jubilar perquè li ha de pagar una pensió anual

2 min
La última gran estafa

BarcelonaLa pandèmia ha fet que els treballadors de la cultura vegin retallats els ingressos, ja que molts projectes i contractes en ferm han estat cancel·lats. Per tot això, Robert de Niro ha defensat davant d'un jutge per boca de la seva advocada que la seva situació no és tan brillant com es podria suposar. El veterà actor, de 77 anys, que està en ple procés separació de Grace Hightower per segon cop, ha hagut d'argumentar que les demandes d'ella són massa elevades per a algú que es troba en la situació d'ell. "El senyor De Niro té 77 anys, i encara que estima el seu ofici, no s'hauria de veure obligat a treballar a aquest ritme prodigiós. Quan s'acabarà, això? Quan tindrà l'oportunitat de no haver d'agafar tots els projectes que se li presentin? O no treballar sis dies a la setmana durant 12 hores al dia simplement per seguir el ritme de la fal·lera de la senyoreta Hightower per Stella McCartney?", ha apuntat l'advocada de l'actor, Caroline Krauss. "De Niro podria emmalaltir demà", ha afegit davant un jutge de Manhattan, que haurà de dictaminar si Hightower ha de seguir ingressant un milió de dòlars anual com a pensió postdivorci per part de l'actor o no.

Per la seva banda, l'advocat de Hightower desmenteix que l'ex de la seva clienta tingui els problemes econòmics que vol fer veure que té. Segons recull Fox News citant el lletrat, l'actor va "guanyar cinc milions de dòlars per actuar a la pel·lícula L'Irlandès", se'n va gastar 450.000 en un lloguer d'estiu a Amagansett el 2019, 150.000 dòlars en unes vacances d'Acció de Gràcies i un milió en els seus fills adults el 2019 i 2020". De Niro i Grace Hightower, exhostessa de vol, es van casar el 1997. Després d'una crisi el 1999 que els va portar a un primer divorci, es van donar una nova oportunitat el 2004. En aquell moment, la parella va signar un contracte prenupcial davant un possible segon divorci, que es va produir el 2018 i pel qual encara lluiten. En el document s'especificava que l'exdona de l'actor d'Els intocables d'Eliot Ness rebria un milió de dòlars a l'any, una quantitat que ara, segons De Niro, l'estaria portant a la ruïna.

De Niro amb la seva ex, Grace Hightower
stats