Rocío Carrasco relata les agressions físiques i verbals patides a mans de la seva filla

La filla de Rocío Jurado assenyala que la influència paterna va deteriorar la relació amb Rocío Flores

3 min
Rocío Carrasco en un moment de l'entrevista

Després d'interrompre el documental de Rocío Carrasco amb una entrevista en directe la setmana passada, ahir a la nit Telecinco va oferir dos nous capítols de la sèrie en què la filla de Rocío Jurado relata els anys en què ha sigut víctima de violència de gènere per part de qui va ser el seu marit, Antonio David. Aquesta nova entrega es va centrar en com la influència paterna va fer que la relació entre Carrasco i la seva filla, Rocío Flores, es deteriorés fins al punt que la noia no reconeix la mare com a víctima de maltractaments. Com ja va deixar clar en altres entregues, Carrasco considera que la seva filla ha sigut "víctima abans de botxí" i que ha estat manipulada pel seu pare. En diferents episodis, la filla de Rocío Jurado ha explicat que el distanciament entre ella i la seva filla es deu a les agressions físiques i psicològiques continuades que va patir a mans de la seva filla durant tres anys –com es va provar en un judici en el qual va ser considerada culpable.

En l'episodi emès ahir, Carrasco va recordar els fets que van tenir lloc l'últim dia que va veure la seva filla, el 27 de juliol del 2012, pocs dies abans que els toqués passar les vacances amb el seu pare. La filla de Rocío Jurado explica que aquell dia després d'un petit desacord sobre l'esmorzar, Rocío Flores la va pegar en repetides ocasions. "Jo sabia que allò obeïa a una cosa que no era normal", recordava Carrasco en el seu relat sobre la pallissa, que té una part eliminada d'11 minuts per la duresa dels fets i per desig de la protagonista. De fet, Rocío Flores ha demanat que s'emeti tot el relat, una petició a la qual el programa ha respost assegurant que si vol veure els fragments eliminats els té a la seva disposició per veure'ls en intimitat. Després de l'agressió, Flores, que llavors era una adolescent, va pujar al cotxe que l'havia de portar al curs d'estiu. Segons el relat del xofer, que va testificar al jutjat, en aquell moment la noia va agafar el mòbil per trucar al seu pare i dir-li: "Ja està fet". 

Antonio David Flores reclama la custòdia

Rocío Carrasco va explicar que la pallissa a mans de Flores va ser el punt culminant d'un estiu en què la seva filla va començar a mostrar un menyspreu cap a ella generat per la influència del pare. Va ser aquell estiu quan el seu exmarit, Antonio David Flores, va presentar una demanda de modificació de mesures per quedar-se amb la custòdia de la nena. "Ell va portar la nena a una psicòloga i amb aquell informe planteja un canvi de mesures", recorda. Carrasco assegura que Flores va demanar unes mesures urgents per treure-li la nena perquè suposadament en l'informe psicològic la nena declara que la mare la maltracta.

La filla de Jurado explica que el dia abans de rebre la notícia de la petició de modificació de mesures, la seva filla es va enfrontar amb ella. Segons el relat de Carrasco, Rocío Flores li diu: "Rociíto, el dia que jo parli davant d'un jutge et cagaràs". "En aquell moment, no vaig lligar caps però ella ja sabia que el procediment per les mesures estava en marxa i ella ja sabia que havia anat a una psicòloga i que li havia dit absolutament de tot i tot fals", diu Carrasco en el documental. La vista per les mesures estava programada per a l'11 de juliol i Carrasco assegura que fins aquell dia les sortides de to i faltes de respecte van ser una constant.

La vista per les mesures va acabar donant la raó a Rocío Carrasco, ja que el jutge va considerar que no tenia arguments de pes per treure-li la custòdia de la nena de forma urgent i que només podia prendre una decisió definitiva amb un informe psicosocial dels pares i la filla. Rocío Carrasco recorda que a la sortida del jutjat el seu exmarit la va increpar i li va dir: "Rociíto, com la meva filla em truqui i em digui que ha tingut un problema amb tu, no et salvaran ni els GEO". Afegeix que en aquell moment el pare va entregar a la filla un telèfon mòbil.

stats