Gent 18/08/2021

Scarlett Johansson, embarassada?

Segons 'Page Six', el seu marit ho hauria confirmat entre bambolines durant un espectacle

2 min
Scarlett Johansson es casa amb Colin Jost

BarcelonaScarlett Johansson està embarassada i el seu marit, Colin Jost, ho ha confirmat, segons el mitjà nord-americà Page Six. El nen seria el primer fill conjunt per a la parella, el primer també per a ell però el segon per a ella, que té una nena de sis anys que es diu Rose Dorothy amb el seu primer marit, el periodista francès Romain Dauriac. La notícia va començar a circular el 15 d'agost, quan en un esdeveniment que va tenir lloc a Connecticut, Jost, de 39 anys, hauria comentat que estava molt content per la notícia i algú del públic ho hauria sentit. De fet, aquesta informació contribueix a confirmar els rumors que es van iniciar quan Johansson, de 36 anys, no va participar en alguns dels esdeveniments promocionals de Viuda Negra, pel·lícula en la qual interpreta Natasha Romanoff.

Scarlett Johansson també ha sigut notícia aquesta setmana per haver-se convertit en membre del repartiment de la pel·lícula que Wes Anderson vol rodar a Espanya, segons ha assenyalat la revista The Hollywood Reporter. Està previst que l'actriu formi part d'un brillant elenc en què també figuren, entre d'altres, actors com Tom Hanks, Bill Murray, Tilda Swinton, Margot Robbie, Adrien Brody i Jason Schwartzman. El film, que es rodarà a Chinchón, no tractarà sobre Espanya, tal com va dir Swinton recentment.

La bona notícia de l'embaràs donaria un impuls anímic a Johansson, que es troba en una agra polèmica amb Disney, productora del film Viuda Negra. L'actriu va denunciar a finals de juliol Disney per l'estrena simultània en cinemes i a Disney+ d'aquesta pel·lícula, cosa que, segons la seva opinió, la va perjudicar econòmicament. Segons l'actriu, una part important del seu salari depenia dels ingressos a la taquilla i per això havia arrencat a Marvel la promesa que aquesta cinta només es podria veure a la gran pantalla. "Disney (propietària de Marvel) era molt conscient d'aquesta promesa, però tot i així va donar instruccions a Marvel per violar el seu compromís i, en lloc d'això, llançar la pel·lícula a Disney+ el mateix dia que va arribar als cinemes", afirma en la seva denúncia.

stats